Autor Tema: Eleaf ASTER RT VW / TC 4400mAh baterija  (Pročitano 173 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Na mreži Inhalika

  • Administrator
  • Stara garda
  • *****
  • Poruke: 1373
  • Karma: 15
  • www.inhalika.com
    • Lokacija: Beograd
Eleaf ASTER RT VW / TC 4400mAh baterija
« Topic Start: April 06, 2017, 04:40:52 pre podne »
Eleaf ASTER RT 4400mAh 100W baterija


Eleaf ASTER RT baterija je proizvod sa ugrađenom neizmenljivom ćelijom kapaciteta 4400mAh, koji može da radi u režimima VW (promenljiva snaga) i VT(promenljiva temperatura).
 
Vrlo interesantnog dizajna, sa prostorom za atomizer "skrivenim" unutar tela moda, predstavlja interesantan izbor za korisnike koji žele moćnu bateriju koja će u kombinaciji sa atomizerom biti minimalnih dimenzija.
 
U otvor za atomizer ASTER RT baterije je moguće smestiti atomizere maksimalne širine 22mm!
 
 


Kada bateriju koristite u VW režimu, može se koristiti sa svim standardnim atomizerima i pruža mogućnost podešavanja snage do 100W (u zavisnosti od atomizera).
 
Kada je baterija u VT (tj. TC) režimu, može se vršiti izbor između Ni (nikl), Ti (titanijum), SS (čelik) grejača tj setapa. Osim njih, postoje i tri TCR režima koje korisnik može sam programirati, ukoliko namerava da koristi neku od nestandardnih grejnih žica.
 
U Bypass režimu mod ne reguliše izlaznu struju, pa ona zavisi isključivo od napona baterijske ćelije unutar uređaja (tj od njene napunjenosti) i otpora atomizera. Drugim rečima, ASTER RT tada oponaša rad mehaničkog moda.
 
 
Uređaj poseduje sada već standardne opcije: zaključavanje parametara (radi izbegavanja njihove slučajne promene), sistem zaštite (od pregrevanja, kratkog spoja atomizera, preteranog pražnjenja baterije...).
 


 
Osnovni parametri:
Dimenzije: 40.0 x 50.6 x 95.3mm
Režimi rada: VW / Bypass / TC(Ti, Ni, SS, TCR) / Smart
Izlazna snaga: 1 - 100W
Opseg otpora atomizera: 0.05 - 1.5oma (TC režimi), 0.1 - 3.5oma (VW, Bypass i Smart)
Opseg temperature (TC režimi): 100-315℃/ 200-600°F
Maksimalna struja punjenja: 1A
Maksimalna izlazna struja: 25A
 
 SADRŽAJ KOMPLETA:
- Eleaf ASTER RT 4400mAh 100W VW / TC baterija
- Micro USB kabal.
- detaljno uputstvo za upotrebu na srpskom i engleskom jeziku
 
Strujni adapter nije deo kompleta! Za punjenje koristite bilo koji adapter čija je izlazna struja do 1.5 A. Uređaj se može puniti i preko USB porta na Vašem računaru. ASTER RT je Passthrough uređaj, dakle može se koristiti i dok se puni!Link do stranice proizvoda: Eleaf ASTER RT 4400mAh