Elektronske cigarete > Korišćenje i održavanje e-cigarete

Problemi sa tankom: matiranje, pucanje, itd...

(1/3) > >>

Shaka Zuluf:
Da li je neko imao ovakav problem?
Stigli mi tankovi za Kayfuna, ubacim ih na pranje skupa sa par starih tankova. Samo sam ih potopio i ostavio u mlakoj vodi, bez ikakvih hemikalija. Nakon toga dobro isprao, pa još jednom u malo toplijoj vodi (ali ne vreloj, ruke sam bez problema držao u njoj).
Tankovi se osuše i vidim da je samo ovaj jedan matirao!?
Ne znam koji je na slici nov a koji je stari, rekao bih da je ovaj providni nov. Stari je bio besprekoran pre nego sam ga bacio na pranje, bukvalno sam rasklopio atomizer koji koristim i stavio na pranje.

U čemu je fazon, od čega tank može ovako da matira?

nikolic015:
Msm da smo pisali nesto o pc tankovima.
U svakom slucaju tesko da je to polikarbonat cim ga voda nacela.
Bacaj...

drap:
Moguce je da je voda ipak bila suvise vruca ? Potpuno isto ovako mi sada izgleda jedam PMMA drip (ovaj), a zeznuo sam ga kad sam ga stavio da se prokuva sa nekim metalnim delovima...ne znam u kom trenutku je matirao, da li bas od kipuce vode ili vec od malo toplije.

Shaka Zuluf:
Palo mi je i to na pamet, ali nekih 15-ak tankova je prato zajedno i samo na jednom se pojavio mat. Oba sa slike gore su bili u istoj vodi.

ex:
Glupo pitanje, ali moram. Da li je bilo limuna u tečnosti? Ima plastike i "plastike". Ko zna koja je bila u toj seriji štancovanja. Lično, nisam imao takav problem, uslovno rečeno, ali hemija ponekad lepo "pripremi" plastiku, onda malo termike sa vodom i rezultat je tu. "Može da bidne, ne mora da znači"... :sm_zbunjen

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju