Autor Tema: Joyetech eVic AIO VT kit  (Pročitano 7454 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Inhalika

 • Administrator
 • Stara garda
 • *****
 • Poruke: 1379
 • Karma: 15
 • www.inhalika.com
  • Lokacija: Beograd
Joyetech eVic AIO VT kit
« Topic Start: Avgust 10, 2016, 02:07:44 pre podne »
Joyetech eVic AIO VT Kit

Joyetech eVic AIO je najnoviji model Joyetech-a, ultimativni All-in-One proizvod. Radi se o uređaju u koji je implementirano sve najbolje od trenutno dostupnih (avgust 2016) Joyetech-ovih rešenja. Unutar tela vrlo malih dimenzija je smeštena kompleta elektronska cigareta: izmenljiva 18650 baterija, rezervoar za tečnost i atomizer! U kompletu se dobija i adapter pomoću kojeg sa eVic AIO možete koristiti bilo koji drugi atomizer sa 510 navojem, umesto ovog fabričkog.
Zaista fenomenalne performanse spakovane u proizvod tako malih gabarita čine eVic AIO proizvodom koji je trenutno bez premca na svetskom tržištu e-cigareta.
SPECIFIKACIJE:
Dimenzije: 48mm X 26mm X 105mm (uključujući usnik)
Kapacitet baterije: zavisi od 18650 Li-Ion baterije koja se koristi
Kapacitet rezervoara (tanka): 3.5ml
Izlazna snaga: 1W - 75W
Režimi rada: VW / VT: Ni, Ti, SS316, TCR (M1,M2,M3) / Bypass / RTC
Opseg otpora atomizera: 0.05-1.5 oma za VT, 0.1-3.5 oma za VW i Bypass


Joyetech eVic AIO je moguće skoro u potpunosti rasklopiti, što olakšava održavanje i korišćenje.

 


Kao i kod većine drugih VW / VT uređaja, preko jednostavnog menija se bira željeni režim rada a izlazna snaga (temperatura) se podešava preko PLUS i MINUS dugmića koji se nalaze na dnu uređaja. Dostupni režimi su već standardni za sve uređaje ovog tipa: izmenljiva snaga (VW), kontrola temperature (Ti, Ni, SS grejači i 3 TCR režima koje korisnik programira), direktni izlaz (BYPASS) gde izlazni napon zavisi od napunjenosti baterije unutar uređaja.

Kao dodatna opcija ovde je i RTC (Real Time Clock) gde se sat u analognom ili digitalnom obliku može postaviti na ekran uređaja:

Grejači koje eVic AIO koristi su grejači za Cubis / Cubis Pro / AIO atomizer. Stoga je mogućnost da tečnost procuri iz rezervoara prilikom korišćenja fabričkog atomizera svedena na minimum.

Fabrički atomizer se može rasklopiti radi pranja, potrebno je samo prethodno ukloniti magnetne korice. Zamena baterije se vrši na isti način, otvori se mod i izvadi prazna a ubaci napunjena baterija.

 


Podešavanje protoka vazduha je jednostavno, pomeranjem u levu ili desnu stranu baze usnika se protok vazduha otvara ili zatvara (isto kao na Cubis atomizeru).

 Tank je zapremine 3.5ml, prilikom punjenja treba obratiti pažnju da se ne pređe označena linija jer će u suprotnom doći do prelivanja kada se glava sa bazom ubaci u tank.

Dosipanje tečnosti u ovaj atomizer je značajno olakšano, princip je isti kao na CUBIS PRO atomizeru: samo se odvrne gornja kapa i tečnost se sipa kroz otvore.

 


 

Ovaj uređaj korisniku pruža i mogućnost da na njemu koristiti bilo koji 510 (eGo) atomizer! Dovoljno je da se u otvor tanka ušrafi adapter koji je deo kompleta, i eVic AIO postaje VW / VT baterija sa kojom možete kombinovati atomizer po izboru. 

Baterija se može puniti unutar uređaja, preko MicroUSB porta. Ipak, preporuka je punjenje baterije na eksternom punjaču!
Ukoliko se koristi na većim snagama ili sa grejačima malog otpora, obavezno je koristiti kvalitetne High Drain baterije.

SADRŽAJ KOMPLETA:
1 x eVic AIO uređaj
1 x NotchCoil 0.25 oma glava atomizera (za D2L korišćenje)
1 x BF SS316 0.50 oma glava atomizera (za D2L korišćenje)
1 x LVC Clapton 1.50 oma glava atomizera (za M2L korišćenje)
1 x QCS glava
1 x adapter za atomizer
2 x usnik (standardan i SPIRAL)
1 x USB kabal
2 x stiker za telo moda
1 x uputstvo

LVC je glava veoma slična BF Clapton glavi koju imamo u ponudi, samo LVC na dnu ima otvor preko kojeg se kontroliše dotok tečnosti. Otuda i naziv LVC (Liquid Valve Control). Obratite pažnju prilikom montiranja ove glave, ukoliko prigušite ili skroz zatvorite dotok tečnosti doći će do momentalnog zagorevanja grejača!

Naša preporuka za standardno korišćenje su BF glave od 0.6oma, koje su se pokazale kao najbolje u odnosu normalnog protoka vazduha i dobijene arome. Možete ih naći u našoj ponudi.LINK DO PROIZVODA: http://eliquid.rs/joyetech-evic-aio-vt-kitVan mreže Inhalika

 • Administrator
 • Stara garda
 • *****
 • Poruke: 1379
 • Karma: 15
 • www.inhalika.com
  • Lokacija: Beograd
Odg: Joyetech eVic AIO VT kit
« Odgovor #1: Avgust 15, 2016, 11:32:54 posle podne »
Ovaj post će služiti da se ukratko nabroje sve bitne stvari u vezi ovog uređaja, koje ćemo otkrivati tokom korišćenja. Post će se redovno ažurirati.


Ukoliko atomizer zagrgolji (uglavnom nakon dosipanja tečnosti) treba malo pojačati snagu ili temperaturu (zavisi u kojem ste režimu), npr sa 13W na 18W, pa povući par dimova i ostaviti sa strane na par minuta. Nakon toga vratiti na staru snagu (temperaturu) i koristiti bez problema.Kad se dosipa tečnost ne vadi se cela baza sa glavom, nego se samo odvrne kapica sa usnikom. Treba nagnuti uredjaj malo ka sebi, pa sipati lagano u niži otvor (od dva velika na bazi).Ukoliko se tečnost prelije van atomizera, OBAVEZNO rastaviti uređaj: izvaditi glavu sa bazom pa izvući tank. Sve detaljno prebrisati! Ukoliko to ne uradite, tečnost će se sliti niz ivice tanka dole do elektronike i može doći do problema.

Van mreže Shaka Zuluf

 • Hroničar svakodnevnice
 • ******
 • Poruke: 3748
 • Karma: 52
 • ‘To Start Press Any Key'. Where's the ANY key?
  • Lokacija: Beograd
Odg: Joyetech eVic AIO VT kit
« Odgovor #2: Avgust 16, 2016, 07:18:38 posle podne »
Evo i par utisaka posle nekoliko dana korišćenja. Mod je FE-NO-ME-NA-LAN :D Naravno, ništa epohalno u njemu nema, sve je već vidjeno i korišćeno: Cubis atomizer i elektronika iz VTC Mini / VTwo moda. Ovde je Cubis Pro baza tj atomizer, unapredjenje je u AFC-u i mnogo lakše se sipa tečnost, ali je rad odnosno ukus isti.
VTC elektronika je svima poznata, tu nema potrebe trošiti reči.

Ovaj uredjaj fenomenalnim čini to što je pokupio sve najbolje od gore nabrojanih, i spojio u celinu. Ako ti treba kompaktna jedinica za napolju: koristiš ga u AIO (All in One) varijanti, sa njegovim Cubis Pro atomizerom.
Ako bi da guraš neki drugi atomizer, staviš adapter i koristiš eVic AIO kao običan baterijski mod.
Isprazni li se baterija, zameniš je :)

Naravno, dizajn i oblik je jako bitan segment, a mene je ovde zaista oduševio. Vrlo kompaktan i na izgled moćan, vratanca leže bez milimetra lufta a drži ih prilično jak magnet, taster ogroman i prijatan za korišćenje, velik i jasan ekran. Osnova moda je sa oborenim ivicama zbog čega su šanse da se boja zguli drastično manje. Bočne stranice su šlag na torti, imitacija kože (poput one na Samsung Note telefonima) je za mene lično najveće oduševljenje, mod izgleda i pod rukom deluje kao milion dolara :D
U kompletu se dobijaju i još dva para stikera, braon i beli, kojima se mogu zameniti ovi fabrički. U najavi je još gomila drugih boja. Proizvodi ih 3M što garantuje kvalitet, ne bi trebalo da se lako odlepljuju i gule.

Šta još pametno reći? Napravio sam par fotki, čisto da se uporede dimenzije sa nekim uredjajima koji su mi trenutno dostupni:Što se tiče samog rada, izdvojio bih par specifičnosti koje možda pomognu nekome od korisnika:

- za ovaj atomizer, kao i Cubis tj Cubis Pro, važi da je gotovo nemoguće da procuri u standardnim uslovima korišćenja. Može se desiti za zagrgolji, to se gotovo isključivo desi neposredno nakon dosipanja tečnosti. To sam rešavao tako što pojačam malo snagu ili temperaturu (zavisi u kojem sam režimu), npr sa 13W na 18W, povučem par dimova pa ostavim sa strane na par minuta. Nakon toga vratim na staru snagu (temperaturu) i koristim bez problema.

- kad se dosipa tečnost ne vadi se cela baza sa glavom, nego se samo odvrne kapica sa usnikom. Treba nagnuti uredjaj malo ka sebi, pa sipati lagano u niži otvor (od dva velika na bazi).
Ako se uredjaj drži vodoravno prilikom sipanja, desi se da se oba otvora istovremeno preplave sa tečnošću pa ona stoji i ne silazi. Ovo je posledica vrlo malih i uskih otvora, ali dovoljno je samo malo nagnuti prilikom sipanja i problema nema.

- VEOMA VAŽNA NAPOMENA: ovde nema oznake dokle se maksimalno sme puniti tečnost, zato pazite da ne preterate. Ovde mislim na sipanje kada glava i baza nisu u tanku, sa njima je preterati mnogo teže :) Otprilike je maksimum tečnosti kada je nivo malo iznad nivoa bočnog prozora.
Ukoliko ipak dođe do presipanja tečnosti, tj prelivanja van atomizera, OBAVEZNO rastaviti uređaj: izvaditi glavu sa bazom pa izvući tank. Sve detaljno prebrisati! Ukoliko to ne uradite, tečnost će se sliti niz ivice tanka dole do elektronike i napraviće belaj. Pričam iz ličnog iskustva, nije marketinški trik ;)

- I na kraju, moja omiljena podešavanja: od glava iz kompleta koristio sam samo LVC od 1.5 oma. Standardni VW režim, između 11W i 15W. Ostale glave iz kompleta su za D2L korišćenje koje meni ne prija.
Najbolja glava za Cubis,a samim tim i za atomizer u ovom uređaju, je SS316 BF glava od 0.6 oma. Sasvim normalan protok vazduha za "normalno" korišćenje. Ovu glavu sam koristio u VW režimu na jačini 11W - 13W, a najbolje rezultate mi daje u sledećoj postavci:
TC režim za SS316 žicu
početna snaga: 19W
temperatura: 190C - 220C
Naravno, zaključati otpor glave pre nego se krene sa korišćenjem ;)
« Poslednja izmena: Avgust 16, 2016, 07:26:00 posle podne Shaka Zuluf »
Never underestimate the power of stupid people in large groups.


Na mreži Robert

 • Stara garda
 • *****
 • Poruke: 1576
 • Karma: 10
Odg: Joyetech eVic AIO VT kit
« Odgovor #3: Avgust 16, 2016, 09:47:48 posle podne »
Ozbiljno dobro izgleda
Imam jedno glupo pitanje
Da li može da se sipa tečnost u njegov tank, a da se koristi adapter + redovan atomizer? U fazonu kad se 'redovan' istroši, staviti njegov Cubis i pariti dalje?

Sony Xperia ZR
« Poslednja izmena: Avgust 16, 2016, 09:51:59 posle podne Robert »

Van mreže Shaka Zuluf

 • Hroničar svakodnevnice
 • ******
 • Poruke: 3748
 • Karma: 52
 • ‘To Start Press Any Key'. Where's the ANY key?
  • Lokacija: Beograd
Odg: Joyetech eVic AIO VT kit
« Odgovor #4: Avgust 16, 2016, 09:57:07 posle podne »
Naravno. Adapter zauzima zapreminu poput baze i glave, dakle tank može da se napuni do vrha i onda stavi adapter.
Never underestimate the power of stupid people in large groups.


Van mreže moderni

 • Senior vaper
 • ***
 • Poruke: 103
 • Karma: 0
  • Lokacija: Beograd
Odg: Joyetech eVic AIO VT kit
« Odgovor #5: Avgust 16, 2016, 10:40:19 posle podne »
Ja malopre kupih. Da vidimo sad kako ce to da radi :)
Skini jedan sa stanja u Aviv centru ;)

Van mreže Shaka Zuluf

 • Hroničar svakodnevnice
 • ******
 • Poruke: 3748
 • Karma: 52
 • ‘To Start Press Any Key'. Where's the ANY key?
  • Lokacija: Beograd
Odg: Joyetech eVic AIO VT kit
« Odgovor #6: Avgust 16, 2016, 11:16:41 posle podne »
Sad si baš moderan  ^-^
Never underestimate the power of stupid people in large groups.


Van mreže moderni

 • Senior vaper
 • ***
 • Poruke: 103
 • Karma: 0
  • Lokacija: Beograd
Odg: Joyetech eVic AIO VT kit
« Odgovor #7: Avgust 17, 2016, 09:34:15 pre podne »
Prvi utisci...

Setup je ovakav: SS316, 0.6ohm, 19w, 200c i nije to lose. Medjutim, moram da kazem da iJoy solo mini, EgoOne, CLR, SS316, 0.75ohm, 12.5w u taste control modu daje daleko lepsi ukus u ustima. Naravno, u oba sam sipao istu tecnost.

Inace, par neprijatnih iznenadjenja:

1. Mod je bio podesen na temp control 19w 200c, povukao sam par dimova pred spavanje i odlozio ga. Ujutro ne pogledam nego povucem dim i odvalim se, plus me sprzi jak spitback. Razlog: mod se sam prebacio u bypass 20w. Kako i zasto, pojma nemam.

2. Spitback se desava povremeno i bude bas neprijatan. Grgoljenje je manji problem i redji ali se i to desi. Izgleda da nije bas slucajno sto se u pakovanju dobije i jedan "anti spitback usnik"

3. Ne mogu da promenim LED boju. Odem u meni sve prebacim ali boja se ne promeni.


Dobre stvari su:

1. Daleko zgodnji za nosenje po dzepovima

2. Ne brines da li se okrenuo naopako

3. Dizajn po mom ukusu skroz.

4. Osecaj u ruci kao da drzim mod od 200EUR

5. Fire button radi bez greske.

6. Lako se puni.

7. Odvijanje i zavijanje radi kao podmazano i meko zbog silikonskih zaptivaca.
« Poslednja izmena: Avgust 17, 2016, 09:44:44 pre podne moderni »

Van mreže Shaka Zuluf

 • Hroničar svakodnevnice
 • ******
 • Poruke: 3748
 • Karma: 52
 • ‘To Start Press Any Key'. Where's the ANY key?
  • Lokacija: Beograd
Odg: Joyetech eVic AIO VT kit
« Odgovor #8: Avgust 17, 2016, 09:52:30 pre podne »
Ukus može biti bolji kod jednog ili drugog atomizera, to je stvar ličnih afiniteta. Na Cubisu je ukus svakako "suvlji" nego kod ONE, vertikalni grejač ima malo doprinosa u tome, ali što se tiče kvaliteta rada i konstantnosti nijedan fabrički atomizer ne može da se meri sa Cubisom.


Što se tiče ovih neprijatnih iznenađenja:

1. Ne postoji Bypass 20W, možda VW na 20W? Svakako vrlo čudno, tako nešto niko do sada nije prijavljivao da mu se dešava sa fabričkom glavom od 0.6 oma. Jeste se dešavalo sa namotanim glavama malo većeg otpora, kad se ne zaključa otpor pa on tokom korišćenja ode preko 1.5 oma i tada uređaj prebaci u VW.

2. Za one koji koriste D2L je taj SPIRAL usnik neupotrebljiv, nama "normalnima" je spasilac. A grgoljenje je gotovo nemoguće ako se pridržavaš saveta za punjenje koje sam naveo gore.

3. Zaista ne znam, problem sa led svetlom u tanku izlazi van sfere mojih interesovanja  ^-^

Never underestimate the power of stupid people in large groups.


Van mreže moderni

 • Senior vaper
 • ***
 • Poruke: 103
 • Karma: 0
  • Lokacija: Beograd
Odg: Joyetech eVic AIO VT kit
« Odgovor #9: Avgust 17, 2016, 10:31:27 pre podne »
Ovako je ujutro bilo, kao na slici, samo je pisalo 20w. Otpor na TC je bio zakljucan.


Punio sam ga bas kao sto si ti naveo i to samo 3/4 tanka, dakle nije bio ni do vrha stakla.

Sto se tice ukusa, znam da se o tome ne raspravlja, ali meni je dosta izrazeniji i puniji ukus na EgoOne.

Mozda da probam RBA BF. Jesi li probao to?

I jos jedna stvar, posto nemam iskustva sa TC...otpor je zakljucan na 0.69ohm ali dok vucem dim na displeju vidim da se otpor menja, ide do 0.79ohm.
« Poslednja izmena: Avgust 17, 2016, 10:34:59 pre podne moderni »

Van mreže Shaka Zuluf

 • Hroničar svakodnevnice
 • ******
 • Poruke: 3748
 • Karma: 52
 • ‘To Start Press Any Key'. Where's the ANY key?
  • Lokacija: Beograd
Odg: Joyetech eVic AIO VT kit
« Odgovor #10: Avgust 17, 2016, 11:36:29 pre podne »
Aha, to je Bypass režim koji je trenutno na 20W. Kod njega nema podešavanja, izlaz je direktna posledica napona baterije (tj nivoa napunjenosti) i otpora atomizera.

Za Cubis BF RBA glavu ima tema, u delu sa recenzijama je dato nekoliko primera kako se može koristiti ali je suština da je za M2L korišćenje gotovo neupotrebljiva.
U recenzijama je i tema o premotavanju BF glava, npr te od 0.6 oma, to već može biti korisnije.

TC režim funkcioniše upravo kako si opisao. Za TC se koriste žice kojima otpor raste kako se zagrevaju, na osnovu određenog koeficijenta (specifičan za svaki tip žice) i rasta otpora se i računa na kojoj je temperaturi grejač. Zaključavanje otpora služi tome da se pamti od kojeg se otpora krenulo i da se na tu vrednost vrati nakon što pustiš prekidač. Kad se ne zaključa onda povučeš dim, grejač se ugreje i poraste mu otpor a na sledećem dimu uređaj uzima tu promenjenu vrednost kao polaznu i isporuči sasvim drugačiju snagu od one koja je potrebna...
Never underestimate the power of stupid people in large groups.


Van mreže moderni

 • Senior vaper
 • ***
 • Poruke: 103
 • Karma: 0
  • Lokacija: Beograd
Odg: Joyetech eVic AIO VT kit
« Odgovor #11: Avgust 17, 2016, 12:12:17 posle podne »
Nema videa ili ga bar ja ne vidim :(

http://forum.inhalika.com/index.php?topic=757.msg12038#msg12038

Placam pice za razmenu iskustava uzivo. ;)

P.S.
Znam sta je problem sa videom, Chrome vise ne renderuje <embed> mora <iframe>
« Poslednja izmena: Avgust 17, 2016, 12:16:28 posle podne moderni »

Van mreže Inhalika

 • Administrator
 • Stara garda
 • *****
 • Poruke: 1379
 • Karma: 15
 • www.inhalika.com
  • Lokacija: Beograd
Odg: Joyetech eVic AIO VT kit
« Odgovor #12: Avgust 17, 2016, 12:47:45 posle podne »
Nije problem sa <embed> niti je samo Chrome pogođen, ni na Operi nije radilo. Ekstenzija za YT je pukla, zamenio sam i sad bi trebalo da je ok.

Van mreže moderni

 • Senior vaper
 • ***
 • Poruke: 103
 • Karma: 0
  • Lokacija: Beograd
Odg: Joyetech eVic AIO VT kit
« Odgovor #13: Avgust 17, 2016, 12:53:28 posle podne »
Ipak je iframe, evo kako ga sada prikazuje <iframe frameborder="0" src="//www.youtube.com/embed/mFM105pconI?autoplay=1&amp;autohide=1" allowfullscreen="allowfullscreen" style="width: 480px; height: 270px;"></iframe>

Veruj mi, to mi je posao :)

Van mreže Inhalika

 • Administrator
 • Stara garda
 • *****
 • Poruke: 1379
 • Karma: 15
 • www.inhalika.com
  • Lokacija: Beograd
Odg: Joyetech eVic AIO VT kit
« Odgovor #14: Avgust 17, 2016, 12:58:15 posle podne »
Kako god, bitno je da sad radi.