Autor Tema: Joyetech eVic AIO VT kit  (Pročitano 7457 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Shaka Zuluf

  • Hroničar svakodnevnice
  • ******
  • Poruke: 3748
  • Karma: 52
  • ‘To Start Press Any Key'. Where's the ANY key?
    • Lokacija: Beograd
Odg: Joyetech eVic AIO VT kit
« Topic Start: Avgust 16, 2016, 07:18:38 posle podne »
Evo i par utisaka posle nekoliko dana korišćenja. Mod je FE-NO-ME-NA-LAN :D Naravno, ništa epohalno u njemu nema, sve je već vidjeno i korišćeno: Cubis atomizer i elektronika iz VTC Mini / VTwo moda. Ovde je Cubis Pro baza tj atomizer, unapredjenje je u AFC-u i mnogo lakše se sipa tečnost, ali je rad odnosno ukus isti.
VTC elektronika je svima poznata, tu nema potrebe trošiti reči.

Ovaj uredjaj fenomenalnim čini to što je pokupio sve najbolje od gore nabrojanih, i spojio u celinu. Ako ti treba kompaktna jedinica za napolju: koristiš ga u AIO (All in One) varijanti, sa njegovim Cubis Pro atomizerom.
Ako bi da guraš neki drugi atomizer, staviš adapter i koristiš eVic AIO kao običan baterijski mod.
Isprazni li se baterija, zameniš je :)

Naravno, dizajn i oblik je jako bitan segment, a mene je ovde zaista oduševio. Vrlo kompaktan i na izgled moćan, vratanca leže bez milimetra lufta a drži ih prilično jak magnet, taster ogroman i prijatan za korišćenje, velik i jasan ekran. Osnova moda je sa oborenim ivicama zbog čega su šanse da se boja zguli drastično manje. Bočne stranice su šlag na torti, imitacija kože (poput one na Samsung Note telefonima) je za mene lično najveće oduševljenje, mod izgleda i pod rukom deluje kao milion dolara :D
U kompletu se dobijaju i još dva para stikera, braon i beli, kojima se mogu zameniti ovi fabrički. U najavi je još gomila drugih boja. Proizvodi ih 3M što garantuje kvalitet, ne bi trebalo da se lako odlepljuju i gule.

Šta još pametno reći? Napravio sam par fotki, čisto da se uporede dimenzije sa nekim uredjajima koji su mi trenutno dostupni:Što se tiče samog rada, izdvojio bih par specifičnosti koje možda pomognu nekome od korisnika:

- za ovaj atomizer, kao i Cubis tj Cubis Pro, važi da je gotovo nemoguće da procuri u standardnim uslovima korišćenja. Može se desiti za zagrgolji, to se gotovo isključivo desi neposredno nakon dosipanja tečnosti. To sam rešavao tako što pojačam malo snagu ili temperaturu (zavisi u kojem sam režimu), npr sa 13W na 18W, povučem par dimova pa ostavim sa strane na par minuta. Nakon toga vratim na staru snagu (temperaturu) i koristim bez problema.

- kad se dosipa tečnost ne vadi se cela baza sa glavom, nego se samo odvrne kapica sa usnikom. Treba nagnuti uredjaj malo ka sebi, pa sipati lagano u niži otvor (od dva velika na bazi).
Ako se uredjaj drži vodoravno prilikom sipanja, desi se da se oba otvora istovremeno preplave sa tečnošću pa ona stoji i ne silazi. Ovo je posledica vrlo malih i uskih otvora, ali dovoljno je samo malo nagnuti prilikom sipanja i problema nema.

- VEOMA VAŽNA NAPOMENA: ovde nema oznake dokle se maksimalno sme puniti tečnost, zato pazite da ne preterate. Ovde mislim na sipanje kada glava i baza nisu u tanku, sa njima je preterati mnogo teže :) Otprilike je maksimum tečnosti kada je nivo malo iznad nivoa bočnog prozora.
Ukoliko ipak dođe do presipanja tečnosti, tj prelivanja van atomizera, OBAVEZNO rastaviti uređaj: izvaditi glavu sa bazom pa izvući tank. Sve detaljno prebrisati! Ukoliko to ne uradite, tečnost će se sliti niz ivice tanka dole do elektronike i napraviće belaj. Pričam iz ličnog iskustva, nije marketinški trik ;)

- I na kraju, moja omiljena podešavanja: od glava iz kompleta koristio sam samo LVC od 1.5 oma. Standardni VW režim, između 11W i 15W. Ostale glave iz kompleta su za D2L korišćenje koje meni ne prija.
Najbolja glava za Cubis,a samim tim i za atomizer u ovom uređaju, je SS316 BF glava od 0.6 oma. Sasvim normalan protok vazduha za "normalno" korišćenje. Ovu glavu sam koristio u VW režimu na jačini 11W - 13W, a najbolje rezultate mi daje u sledećoj postavci:
TC režim za SS316 žicu
početna snaga: 19W
temperatura: 190C - 220C
Naravno, zaključati otpor glave pre nego se krene sa korišćenjem ;)
« Poslednja izmena: Avgust 16, 2016, 07:26:00 posle podne Shaka Zuluf »
Never underestimate the power of stupid people in large groups.