Elektronske cigarete > VV/VW baterije i baterijski modovi

Joyetech eGo Twist+ baterije

(1/3) > >>

Inhalika:
Joyetech eGo MEGA Twist+ 2300mAh baterija
Joyetech eGo MEGA Twist+ je baterija kapaciteta 2300mAh koja korisniku pruža mogućnost korišćenja u dva režima rada: VW i BYPASS.

 


 

Specifikacija:
Debljina (prečnik): 22mm
Visina: 99mm
Kapacitet: 2300mAh
Tip konekcije: 510
Izlazna snaga (VW režim): 5W - 30W
Radni opseg otpora: 0.2 oma - 3.5 oma

Rad MEGA Twist+ baterije se podešava okretanjem prstena na dnu baterije.
Baterija može raditi u dva režima: VW (promenljiva snaga) i BYPASS (direktni izlaz, snaga zavisi od napunjenosti baterijske ćelije).
Promena režima je veoma jednostavna: iznad prstena je obeležena skala od 5W do 30W, a van ove skale je pozicija obeležena sa BYPASS.
 
Kada marker prstena postavite na BYPASS poziciju onda baterija radi u tom režimu.
Kada marker pomerite  na neku od pozicija između 5W i 30W tada baterija na izlazu daje struju te snage.


   

Prirodni "par" ovoj bateriji su atomizeri širine 22mm. Npr ONE MEGA V2 i CUBIS PRO atomizeri se vizuelno i funkcionalno savršeno uklapaju sa ovom baterijom.
VAŽNA NAPOMENA: prostor oko samog konektora na vrhu ove baterije je ravan, stoga se na ovoj bateriji NE MOGU KORISTITI stariji atomizeri koji vazduh vuku kroz svoj konektor (npr ProTank2/3 itd...)


Baterija poseduje ugrađenu zaštitu od kratkog spoja i preteranog pražnjenja baterijske ćelije. Takođe poseduje "5 klikova" sistem, kojim se sa 5 brzih klikova baterija može ugasiti i tako izbeći neželjeno aktiviranje dok je u džepu, torbici itd... Na isti način se baterija uključuje.

 
Ispod prekidača baterije je led svetlo koje između ostalog ima funkciju indikatora napunjenosti baterije: kada je baterija napunjena na više od 60% kapaciteta, LED svetlo ispod prekidača je konstantno. Kako se baterija prazni, LED svetlo blinka sve brže. Kada se baterija isprazni na manje od 10% kapaciteta, LED svetlo blinka intenzivno. 

Baterija se puni preko miniUSB porta koji se nalazi pri vrhu baterije. Kada se baterija napuni, indikator punjenja prestane da svetli.
Ukoliko bateriju punite preko strujnog adaptera, njegova snaga ne sme biti veća od 1A!
Sadržaj kompleta:
- Joyetech eGo MEGA Twist+ baterija 2300mAh
- UputstvoLINK DO PROIZVODA: http://eliquid.rs/joyetech-ego-mega-twist-2300

jasmina:
Od kad sam nabavila ovu crvenu bateriju, skoro da je ne ispustam iz ruke (samo kad mora da se puni).

Sta reci - baterija je zaista ono sto sam i ocekivala. Posto bas ni na drugim modovima ne koristim TC rezim cesto, ovo sto dobijam sa ovom baerijom je ono sto sam htela - baterisjki VW mod koji nije kocka.

Izrada same baterije je vrhunska. Nema ostrih ivica, boja se ne skida. Zadnje 2 nedelje su mi bili prijatelji u poseti tako da smo se vozikali svuda po Srbiji i stalno sam nju nosila sa sobom. Ni jednu ogrebotinu nisam napravila, mada se ja trudim da svoju opremu bas cuvam. Baterija mi otprilike traje ceo dan (oko 4mil tecnosti). Od prvog do poslednjeg dima nisam primetila da se vidi kako se baterija trosi. Jedna sitna mana je, sto kad sam napolje, bas moram da zagledam oko dugmeta da li je baterija iskljucena. Taj problem sam resila tako da nakon 5-clikova probam da li je baterija iskljucena tako da ni to ne smatram nekim problemom.

Pover dugme je ekstra. Ni jednom mi se nije desilo da pritisnem dugme a da se nista ne desava. Mada i kod VTC mini mi se to nije desavalo.

Promena snage pomocu tockica me je odusevila. Mislila sam da se snaga menja u koracima od 2.5W posto na tim mestima ima obelezavanje. Medjutim, ja sam se malo igrala i postavljala marker izmedju i dobijala sam razlicite jacine tako da ne mogu da tvrdim na koliko su koraci namesteni (cak mislim i da su koraci manji od jednog Wata). Jedino marker na samom prstenu nije bas uocljiv jer je skoro ista crvena nijansa tako da moram malo da zagledam gde je. Kad sam napolju na suncu se bolji vidi.

Na ovu bateriju ekstra leze svi 22mil attiji. S obzorm da ja dosta koristim i SS316 zicu, glatko sam mogla da je koristim i na ovom modicu (Subtank mini i EgoMega). 

Sta reci na kraju - za sve koji vole okrugle baterije moja preporuka je ova baterija. Nije ni predugacka a ni predebela. I umalo da zaboravim - baterija se ne pregreva i kad je malo intezivnije koristim.  :doubleup

Ako se pojavi zuta mozda cu uzeti i nju posto je zuta boja koju mnogo volim.  ::sreckovic

I na kraju par slicica sa razlicitim attijima.


Inhalika:
Evo i recenzije ove sjajne VW baterije:

bozo:
Da se pridružim pozitivnim utiscima za ovu sjajnu bateriju. Što kaže Jasmina, od kako sam je nabavio skoro da je ne ispuštam iz ruku. Deluje jako kvalitetno, potenciometar jasan, sa hodom koji je lično meni idealan, ni labavo a ni previše teško okretanje,  taman. Na mom SS primerku je tačkica koja pokazuje koliko je namešteno vati, dovoljno vidljiva i jasna. Sve preporuke od mene.
Ruža je savršeno "čučnula" na nju :)


Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

lajozza072:
Nevidim na sajtu,,,nego da li twist ima pashtru opciju???

Nemojte da utaknem,povučem i odem u vazduh

"Poslato sa 192 mNv sa Obronaka Fruške Gore"

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju