Zasad probao dve - Faith i Soul
Za pocetak da pomenem da su sve u pitanju vocne arome, ali umiksovane sa necim sto dodaje punocu ukusa. Nisam bas prava osoba za opisivanje aroma, ali rekao bih (po ove dve koje sam probao) da su koriscene neke "kremaste" arome. E sad, ja inace nisam ljubitelj vocnih aroma zato sto su mi nekako previse jednostavne, jako me brzo zasite i dosade mi. Kod ovih aroma postoji ta neka viseslojnost, kompleksnost i dobija se impresija kao da je para gusca. Probacu da povucem paralelu sa na primer jagodama i kolacima od jagoda - volim ja jagode, ali kolac sa jagodama mi je jos bolji. Nadam se da me razumete. U svakom slucaju bolje od klasicnih vocnih aroma.
Faith - ova tecnost mi se najvise svidela po mirisu pa sam nju prvu probao. Poznat ukus, ali ne mogu da odredim sta je tacno u pitanju, a verovatno je miks par poznatih ukusa pomesanih, pa zato i ne mogu da utvrdim. SLatka, gusta, puna aroma.
Soul - Gumene bombone od kajsije, kiselkasto-slatko - to je taj ukus, samo sto je kao sto sam vec rekao, tu i neka kremasta nota koja popunjava praznine, a mozda cak i neka duvanska u tragovima.
Za obe vazi ista presuda - iako ne volim vocne arome, ove bih mogao povremeno da koristim. Mozda Faith za nijansu pre.