Autor Tema: Eleaf Invoke 220W VW / TC baterijski mod  (Pročitano 485 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Inhalika

  • Administrator
  • Stara garda
  • *****
  • Poruke: 1396
  • Karma: 15
  • www.inhalika.com
    • Lokacija: Beograd
Eleaf Invoke 220W VW / TC baterijski mod
« Topic Start: Januar 04, 2018, 02:11:12 pre podne »
Eleaf Invoke 220W VW / TC baterijski mod


Eleaf Invoke 220W je novi dual-18650 baterijski mod iz Eleaf-a, modernog dizajna i sjajnih performansi. Zbog veće dimenzije konektora može se koristiti sa atomizerima širokim i do 27mm! Trenutno možda i najmanji mod na tržištu koji pokreću dve baterije.

Eleaf Invoke pokreću dve 18650 baterije vezane serijski, koje korisnik može menjati. Preporuka je korišćenje isključivo kvalitetnih High Rate baterija!Mod poseduje OLED displej veličine 1.3 inča, na kojem su prikazani najbitniji parametri:
- otpor atomizera koji je priključen
- nivo napunjenosti obe baterije unutar moda
- izlazni napon i snaga (u TC režimu: temperatura grejača).
Osnovni parametri:
Dimenzije: 45mm * 27mm * 77mm
Kapacitet: zavisi od Li-Ion baterija koje se koriste
Tip konektora (navoja): 510
Deklarisani opseg snage:  maksimalno 220W
Podržani režimi rada: VW / TC-Ni / TC-Ti / TC-SS316 / TCR
Opseg otpora grejača: 0.05 - 1.50 oma (TC režimi), 0.10 - 3.50 oma (VW režim)
Deklarisani opseg temperature grejača: 200-600F odnosno 100-315C
Maksimalna struja punjenja: 2A
Maksimalna izlazna struja: 50A

 

Uređaj poseduje konektor sa adaptivnim plus pinom koji je izrađen od čelika. U mod je ugrađen standardni set opcija i zaštita ( paljenje i gašenje sa 5 brzih klikova, Stealth opcija kojom se ekran ne pali prilikom korišćenja, opcija rotiranja ekrana za 180 stepeni, itd...)

Uređaj se koristi poput svih drugih VW / TC baterija i modova, nakon ulaska u meni se vrši izbor opcija tj režima rada. Izlazna snaga tj temperatura se podešava preko PLUS i MINUS dugmića.

Ekran Invoke 220W moda je velik i jasan. Korisniku su dostupne različite verzije prikaza bitnih parametara, može se izabrati da se na ekranu vidi izlazna snaga), prikaz broja povlačenja tj pufova) ili prikaz vremena korišćenja. Novina je Preheat opcija, kojom možete zadati da se grejač na samom početku korišćenja aktivira većom snagom, kako bi ranije postigao željenu temperaturu. Oba ova parametra (povećana snaga i njeno trajanje) korisnik može sam da postavi.Konektor Invoke baterijskog moda je prečnika čak 27mm, što omogućava korišćenje sa svim trenutno aktuelnim atomizerima na tržištu.Invoke 220W pokreću dve Li-ion 18650 baterije koje su vezane serijski, a u mod se ubacuju preko vratanaca na dnu. Ovde važi univerzalna preporuka kao i za sve modove koji koriste dve izmenljive baterijske ćelije: treba koristiti isključivo kvalitetne High-Rate baterije! Takođe, baterije treba da budu "venčane": isti model i iste starosti, korišćene i punjene isključivo zajedno. Dobra praksa je i da im se u određenim vremenskim intervalima zamene pozicije unutar moda.MicroUSB punjenje. Eleaf Invoke implementira nov sistem za punjenje baterija, što korisniku omogućava da obe baterije puni unutar moda, bez vađenja. Punjenje se vrši preko Micro USB punjača odgovarajuće snage, koji su danas standard u svetu tehnike (mobilni telefoni, mp3/mp4 plejeri itd...). Svakako, i dalje važi savet da je Li-Ion baterije uvek bolje izvaditi iz moda i puniti na zasebnom punjaču!   

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Eleaf Invoke 220W baterijski mod
- USB kabal
- Uputstvo za upotrebu
Link do stranice proizvoda: Eleaf Invoke 220W VW / TC