Autor Tema: Eleaf iStick 40W TC 2600mAh baterija  (Pročitano 4568 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Inhalika

  • Administrator
  • Stara garda
  • *****
  • Poruke: 1396
  • Karma: 15
  • www.inhalika.com
    • Lokacija: Beograd
Eleaf iStick 40W TC 2600mAh baterija
« Topic Start: Septembar 24, 2015, 12:42:25 posle podne »
Eleaf iStick 40W TC baterija 2600mAhEleaf iStick 40W je novi model u sada već čuvenoj Eleaf-ovoj seriji iStick baterija, prva baterija ovog proizvođača sa kontrolom temperature (TC). Radi se o potpuno novom pravcu u proizvodnji e-cigareta gde se u atomizerima koriste posebni grejači od nikl ili titanijum žica, a sama baterija ima mogućnost kontrole temperature grejača. Ovim se postiže da se žica grejača nikada ne zagreje iznad temperature koju je zadao korisnik, pa se parenje podiže na jedan sasvim novi, mnogo bezbedniji nivo.

Pošto nema mogućnosti za dobijanje zagorelog ukusa, sami grejači tj glave traju osetno duže i gotovo da nema promene ukusa tečnosti kako se glava koristi.
 
Za više detalja o TC režimu rada, posetite LINK
 


iStick 40W baterija je kapaciteta 2600mAh. Poseduje OLED displej na kojem su prikazani najbitniji parametri: otpor atomizera koji je priključen, nivo napunjenosti baterije, izlazni napon i snaga (u TC režimu: temperatura grejača).Baterija može raditi u režimu VW (promenljive snage) ili VT (promenljive temperature).
Promena režima je vrlo jednostavna, dužim klikom na "meni" dugme koje se nalazi u sredini (ispod displeja, između + i - prekidača).

VT režim rada ove baterije je predefinisan za upotrebu sa grejačima od Nikla (Ni200). Ukoliko želite da koristite grejače od titaniuma možete to uraditi bez većih problema, samo što će se temperatura prikazana na ekranu razlikovati od stvarne za nekih 50-ak stepeni.


Osnovni parametri:
Dimenzije: 21mm * 35 mm * 82mm
Kapacitet: 2600mAh
Tip konektora (navoja): 510
Maksimalni izlazni napon: 8.0V
Deklarisani opseg snage: 5W - 40W
Minimalni otpor grejača: 0.05 oma (VT režim), 0.15 oma (VW režim)
Deklarisani opseg temperature grejača: 200-600 F odnosno 100-310℃


Navoj konektora je od nerđajućeg čelika, što osigurava njegovu dugotrajnost i pouzdanost. Pin je adaptivan, unutar njega se nalazi opruga koja ga podiže na potrebnu visinu što sprečava eventualne probleme sa kontaktom kod nekih atomizera.

   
             

 

Bateriju je moguće ugasiti i tako sprečiti neželjeno aktiviranje u džepu, torbici i slično. Sa 5 brzih klikova se baterija ugasi, na isti način je kasnije upalite. Možete i samo zaključati tastere za promenu jačine izlazne snage (temperature), uključite mod pa držite istovremeno + i - dugmad dok se na ekranu ne pojavi natpis "Lock".

Baterija ima ugrađenu Stealth opciju, kod koje se ekran ne uključuje dok je koristite. Da bi uključili Stealth opciju potrebno je da istovremeno stisnete prekidač i + dugme. Ekran će nakon toga biti isključen. Vrednost trenutnih parametara možete videti kratkim klikom na prekidač baterije. Na isti način kasnije uključujete ekran.

Ekran je moguće i zarotirati za 180 stepeni, ugasite bateriju pa držite 2 sekunde pritisnuta + i - dugmad. 

MicroUSB punjenje. Punjenje baterije se vrši microUSB punjačem, koji je danas standard u svetu tehnike (mobilni telefoni, mp3/mp4 plejeri itd...). Baterija radi kao Passthrough, tj. može se koristiti i dok se puni.

   

Ukoliko bateriju punite preko strujnog adaptera, maksimalna dozvoljena snaga adaptera je 1A!

           

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Eleaf iStick 40W 2600mAh baterija
- MicroUSB kabal
- Eleaf iStick 510-eGo adapter
- Uputstvo za upotrebu
Link do proizvoda: LINK