Da sumiram svoje utiske nakon već ozbiljnog vremena korišćenja:
Fenomenalan proizvod, izgledom potpuno drugačiji od svega ostalog na tržištu. Baterija prži do bukvalno 2-3 dima pred kraj, ja je samo ponekad dignem iznad najnižeg podeoka (8W), mislim da za više sa ovim glavama i nema potrebe.
Fabričke glave rade jako dobro, ukus i th za klasu bolji od svih ostalih fabričkih klirova. Natapanje je perfektno, ne grgolji i ne curi. Pošto su mi tečnosti uglavnom VG, brzo sam ih urnisao i tu se pojavljuje prvi problem: kako ih očistiti? Dry burn je teško organizovati kad glavu moraš da vratiš nazad u telo, pa ne vidiš grejač...
Kao što se vidi na slici, Joye CS glava za eGrip ima isti navoj kao npr EVOD glava:

Ali je plus pin na CS-u mnogo kraći nego Evodov. Jedno od rešenja je zamena na kratko plus pina sa npr plus pinom od Aspire(VapeOnly) BDCC glava, uradiš dry burn pa vratiš kako je bilo. Ovo rešenje nije dobro jer je plus pin BDCC glave širi od CS-ovog, pa hoće da ošteti gumicu ili žicu prilikom nabijanja. Na jednoj glavi mi je sabio žicu i potpuno deformisao setup.
Bolje rešenje do kojeg sam došao je ovo:

Izvučeš plus pin na CS glavi, ušrafiš na EVOD bazu (levo) i odradiš dry burn i čišćenje(ili reparaciju). Nakon toga samo gurneš do kraja pin i vratiš u bazu eGripa.
RBA baza dolazi sa nameštenim micro coil setapom na neka 1.3 oma koji radi jako dobro, danas sam ga 3. put čistio i zamenio vatu. U pakovanju se dobiju još 2 namotana setapa i malo kantala, tako da sa te strane nema nekog posla. Jedini problem predstavlja dry burn setapa na bazi, što odradim onom improvizacijom opisanoj u temi o eGripu (
LINK).
Uskoro treba i da se pojavi 510 - RBA adapter u koji se samo našrafi ova baza i onda može na bilo kojoj bateriji da se meri otpor i spali grejač, što će biti extra rešenje.
Kao mane bih naveo loš indikator napunjenosti baterije, ne mogu da se nateram da gledam u blinkanje led lampice. Drugi nedostatak za mene je previše lako povlačenje na RBA bazi, jer ima i dodatnu široku rupu ispod setapa. Opet, gomila korisnika voli takav protok vazduha pa ova zamerka ipak spada u lične afinitete. Ja ću moju rupu da zapušim, samo da smislim čime... saveti su dobrodošli