Elektronske cigarete > VV/VW baterije i baterijski modovi

Eleaf iStick VV/VW 2200mAh

(1/28) > >>

Inhalika:
Eleaf iStick VV/VW 2200mAh
Eleaf iStick je baterija o kojoj pričaju vaperi širom sveta!
Mali box mod sa baterijom od 2200mAh, VV i VW režimom rada i LCD displejem na kojem se vide svi bitni parametri: otpor atomizera, napunjenost baterije i izlazni napon/snaga baterije.


Baterija može raditi u režimu VV (promenljivog napona) ili VW (promenljive snage). Promena režima je vrlo jednostavna, kliknete brzo 3 puta na prekidač baterije.


Baterija može da isporuči napon od 3.0V do 5.5V, odnosno snagu od 2W do 20W.


Punjenje baterije se vrši standardnim microUSB punjačem. Baterija radi kao Passthrough, tj. može se koristiti i dok se puni.


Za upotrebu sa eGo klirovima potrebno je na iStick našarafiti 510-eGo adapter koji je deo kompleta. Ukoliko Vaš klir ne radi sa ovim adapterom (nema kontakta ili iStick javlja da je došlo do kratkog spoja), potrebno je da adapter skinete sa baterije pa pin unutar adaptera odvrnete za jedan ili dva kruga i po potrebi gurnete na dole:
SADRŽAJ KOMPLETA:
- Eleaf iStick VV/VW baterija 2200mAh
- eGo adapter

Shaka Zuluf:
Koristim ovu bateriju već nekih mesec dana, uz određene prekide uzrokovane gubitkom tj otimanjem iste  :kreza:

Fenomenalna spravica, kompaktna a opet vrlo moćna.

Ima mali "problem" kod korišćenja sa fabričkim grejačima, pošto joj je izlaz malo jači nego što se prikazuje na displeju pa je sa minimalnim naponom na izlazu opet na ivici zagorevanja. Suština problema je u tome što ova baterija radi malo drugačije nego druge, kog iStick-a izlazni napon pulsira X puta u sekundi pa je ono što prikazuje na displeju u stvari prosečna vrednost izlaza.

Problem se lako rešava prebacivanjem režima rada iz VV u VW, tada baterija radi mnogo "finije" i nema problema sa jačinom čak ni na klirovima tipa CC ;)

Baterija traje nestvarno dugo, a puni se jako brzo. Toliko brzo se napunila da mi je bio sumnjiv njen kapacitet, ali sam se posle 3-4 ciklusa uverio da joj je rezervoar zaista moćan  :notworthy:

O kvalitetu i postojanosti same baterije je još rano suditi, a pošto je tek od pre neki mesec na tržištu ni drugi nemaju valjane podatke. Za sada obećava.

Iva:
Izvinjavam se , ali moram i ovde da pokazem lipicanera kraljevsko plave boje   :DUzivo je jos lepsi !

Sky:
Lep ti lipicaner, Ivo  :occasion1:

Nez:
E neću. Sad su moji iStick-ovi ostali zauvijek zaključani u onoj temi o pre-orderu. :angel9:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju