Autor Tema: Moj "sweet point" je:  (Pročitano 6625 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Robert

  • Stara garda
  • *****
  • Poruke: 1576
  • Karma: 10
Odg: Moj "sweet point" je:
« Odgovor #30: Decembar 02, 2014, 10:49:06 posle podne »
 :D Bas je dobar cist kofein  :D  [12 mg/ml caffeine in Propylene Glycol] Bice mi jutarnji KICK-point ;D
« Poslednja izmena: Decembar 02, 2014, 10:58:13 posle podne Robert »

Van mreže chikavili

  • Vaper!
  • ****
  • Poruke: 688
  • Karma: 7
    • Lokacija: Zemun
Odg: Moj "sweet point" je:
« Odgovor #31: Decembar 03, 2014, 12:03:24 pre podne »

Sweet point mi se menja periodicno. U poslednje vreme je 1,2-1,3 Oma na nekih 9-11w
Lazem. Sad sam ponovo racunao - 10-13w

Van mreže Robert

  • Stara garda
  • *****
  • Poruke: 1576
  • Karma: 10
Odg: Moj "sweet point" je:
« Odgovor #32: Decembar 03, 2014, 11:43:48 pre podne »
sweet point bezukusnog kofeina 12mg/ml je na 11 W
Nadam se da ce neko praviti jacu koncentraciju :)
_________________________________________
FA Shade 17 mg/ml ;  8 Watt
« Poslednja izmena: Decembar 03, 2014, 11:50:29 pre podne Robert »

Van mreže Iva

  • Stara garda
  • *****
  • Poruke: 1962
  • Karma: 33
    • Lokacija: NBG
Odg: Moj "sweet point" je:
« Odgovor #33: Decembar 06, 2014, 01:36:07 pre podne »
Koji me djavo terao da pratim ovu temu .... sad samo vrtim V ovo, V ono  i trazim bolju opciju  >:D

Van mreže Robert

  • Stara garda
  • *****
  • Poruke: 1576
  • Karma: 10
Odg: Moj "sweet point" je:
« Odgovor #34: Decembar 07, 2014, 02:07:17 posle podne »
u zadnje vreme pravim grejace od 2 - 2.1 Ohm; ˙Shade˙ ima kvalitetniji ukus  od standardnih 1.8, 2.2   :icon_compress:
« Poslednja izmena: Decembar 07, 2014, 02:10:36 posle podne Robert »

Van mreže Shaka Zuluf

  • Hroničar svakodnevnice
  • ******
  • Poruke: 3789
  • Karma: 52
  • ‘To Start Press Any Key'. Where's the ANY key?
    • Lokacija: Beograd
Odg: Moj "sweet point" je:
« Odgovor #35: Decembar 07, 2014, 07:58:35 posle podne »
Veći otpor znači više ukusa a manje TH-a. Ali pošto je tebi taj na 2.0 bolji nego fabrički na 2.2 - mislim da se radi o kombinaciji fibera(vate) i otpora, ubo si bolju nego što je fabrička...
Never underestimate the power of stupid people in large groups.


Van mreže Inhalika

  • Administrator
  • Stara garda
  • *****
  • Poruke: 1386
  • Karma: 15
  • www.inhalika.com
    • Lokacija: Beograd
Odg: Moj "sweet point" je:
« Odgovor #36: Decembar 07, 2014, 09:12:00 posle podne »
U prevodu: napravio je bolji setup nego Kanger  :))

Van mreže Iva

  • Stara garda
  • *****
  • Poruke: 1962
  • Karma: 33
    • Lokacija: NBG
Odg: Moj "sweet point" je:
« Odgovor #37: Decembar 07, 2014, 09:34:11 posle podne »
zato je i otvorio temu , zbir znanja i saznanja mu je doneo ''sweet point''   ;)

Van mreže Robert

  • Stara garda
  • *****
  • Poruke: 1576
  • Karma: 10
Odg: Moj "sweet point" je:
« Odgovor #38: Decembar 08, 2014, 09:28:29 posle podne »
Shaka Zuluf; I to je jedna opcija, stavljam vatu ispod i iznad fibera. Ipak mislim da se radi o tome da je prevelika razlika izmedju 1.8-2.2

Post Merge: Decembar 09, 2014, 12:24:08 posle podne
Inhalika; prevod je tacan  :thumbsup:  ;D
__________________________________
Iva; sweet point je uvek postojao, sve ostalo je tacno   :P :P
__________________________________
SVI ! : Probajte staviti vatu ispod i iznad namotanog fibera, jako dobro funkcionise :)
(moze biti jos bolje: namota se kantal zica na cetiri fibera od 1mm, plus vata gore/dole)
________________________________________________________________________

sweet point : 7.2 W
« Poslednja izmena: Decembar 09, 2014, 12:24:08 posle podne Robert »

Van mreže Iva

  • Stara garda
  • *****
  • Poruke: 1962
  • Karma: 33
    • Lokacija: NBG
Odg: Moj "sweet point" je:
« Odgovor #39: Decembar 09, 2014, 10:29:31 posle podne »
Roberte ... koliko sam ja shvatila koristis protankove , mali i veliki ... ili sam nesto propustila
namotas kantal na 4x1 mm fibera  .. i jos ispod i iznad stavis vatu ??
pa zar nije malo zaguseno  :o


Van mreže Shaka Zuluf

  • Hroničar svakodnevnice
  • ******
  • Poruke: 3789
  • Karma: 52
  • ‘To Start Press Any Key'. Where's the ANY key?
    • Lokacija: Beograd
Odg: Moj "sweet point" je:
« Odgovor #40: Decembar 09, 2014, 11:14:10 posle podne »
I meni to deluje kao malo više materijala nego što bi valjalo. Pogotovo ova vata ispod i iznad, kako ga ne uguši?
Never underestimate the power of stupid people in large groups.


Van mreže Robert

  • Stara garda
  • *****
  • Poruke: 1576
  • Karma: 10
Odg: Moj "sweet point" je:
« Odgovor #41: Decembar 10, 2014, 01:43:51 posle podne »
mixed with
 (10:50)

Van mreže Iva

  • Stara garda
  • *****
  • Poruke: 1962
  • Karma: 33
    • Lokacija: NBG
Odg: Moj "sweet point" je:
« Odgovor #42: Decembar 10, 2014, 03:52:22 posle podne »
wow ...odgledala sam prvi, kasnije cu i drugi ,  bice isprobano sigurno
Ima neke logike u tome sto prica ... nisu to neke kolicine vate cim stane pod cunak lako i napravi prevenciju grgoljanja koja se sigurno  javlja cim se sam fiber malo istrosi
Odlican ''tip'' Roberte

Van mreže Robert

  • Stara garda
  • *****
  • Poruke: 1576
  • Karma: 10
Odg: Moj "sweet point" je:
« Odgovor #43: Decembar 10, 2014, 05:32:01 posle podne »
:)Prvo treba napraviti sa fiberom 2-3mm i vatom ispod/iznad (video 1)
:)Onda 4x1mm, a za flavoring wick 2 komada od 1mm tacno jedan pored drugog (video 2)
Tek posle miksati - eksperimentisati :)
Jedva sam nasao ´balanced point´   :D
[ps:Drugi video je na ˙cudnom˙ jeziku ;D zato sam oznacio 10min50sec - tu se nalazi ono sto je bitno. Lik puno prica o Protanku na pocetku, a na kraju vise uziva u njemu ]


 
« Poslednja izmena: Decembar 10, 2014, 05:46:55 posle podne Robert »

Van mreže Iva

  • Stara garda
  • *****
  • Poruke: 1962
  • Karma: 33
    • Lokacija: NBG
Odg: Moj "sweet point" je:
« Odgovor #44: Decembar 11, 2014, 04:37:16 posle podne »
Napravljeno -
imala gotov sa 4 x 1mm , gore vata , dole vata ... purnja to lepo za sada ... videcu dokle