Autor Tema: Ritchy Liqua tečnosti  (Pročitano 2942 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Inhalika

  • Administrator
  • Stara garda
  • *****
  • Poruke: 1396
  • Karma: 15
  • www.inhalika.com
    • Lokacija: Beograd
Ritchy Liqua tečnosti
« Topic Start: Oktobar 26, 2014, 02:57:28 pre podne »
Ritchy je kompanija osnovana 2009. godine. Asortiman im se ispočetka sastojao od nekoliko ukusa e-tečnosti i 2-3 "cigarolika" modela elektronskih cigareta.
Za tečnosti su korišćene italijanske arome a spravljane su u Kini, te su tako napravili sjajnu kombinaciju kvalitetnog ukusa i povoljne cene. Za prve kontigente su korišćene baš FA arome, što je stajalo naznačeno i na pakovanjima. Danas je Ritchy kompanija koja sama proizvodi sve sirovine za svoje e-tečnosti, ali je kvalitet ostao nepromenjen.

U međuvremenu su napustili pravljenje e-cigareta i koncentrisali se na Liqua, svoj sada već čuveni brend e-tečnosti. Imaju svoja zastupništva za Evropu, Rusiju, USA i Kinu, konstantnim kvalitetom i pristupačnim cenama polako osvajaju sve veći deo vaperskog tržišta. Više informacija možete videti na zvaničnom sajtu: LINK

Tačan sastav baze Liqua tečnosti je, kao i kod većine drugih brendova, poslovna tajna ali se većina izvora vrti oko odnosa 80%PG - 20%VG. Bočice su sa mekanom i uskom pipetom, obložene zaštitnom folijom i zatvorene "child-proof" čepovima. Poseduju i oznaku za slepe - ispupčeni trougao, a novije serije Liqua tečnosti imaju na sebi QR kod koji možete uneti na oficijelnom sajtu.
Unošenjem QR koda učestvujete u nagradnoj igri, a ujedno proveravate i autentičnost svog primerka Liqua tečnosti.

Sa ponosom ističemo da je Inhalika kompanija koja je "otkrila" tada ne toliko poznate Liqua tečnosti, i prva ih uvezla i prezentovala vaperima u Srbiji. Liqua tečnosti su i dalje deo naše stalne ponude, uz neke male prekide uzrokovane spoljnim faktorima na koje ne možemo da utičemo :thumbsup: