I ja bih vas zamolila za pomoć oko izbora klira. Do sada sam koristila T2(CC) ali sam se nešto "umorila" od curenja i grgoljenja. Što se tiče ostalih karakteristika on mi sasvim odgovara, više od mini PT2 (bolji mi je ukus i "miris"). Mislila sam da kupim VapeOnli BDCC 2,5 ml, vidim da ste ga svi hvalili, ali pročitah da se više neće proizvoditi. Imam bateriju Aspire CF VV 1600 pa me interesuje koji klir da uzmem-da budem mirna nekoliko dana, da samo sipam tečnost i ne razmišljam.
Neće se proizvoditi BDCC glave, ali hoće BVCC koje su im "naprednija" verzija.
Pošto ti se EVOD nije svideo, moj savet je da probaš sa nekim BDCC klirom, tipa CE5-S ili ET. Uzmeš odmah i jednu BVCC rezervnu glavu, da vidiš kako će da ti se dojmi.
Ovaj sistem je definitivno najbolji u smislu ne velike potrošnje i konstantnih performasi, nema problema sa curkanjem itd... ali se teže čisti i gotovo nikako ne reparira.
Ja bih ti savetovao da ipak probaš MiniProtank, daš mu neki dan fore. Ni meni se neki klirovi koje sam posle mesecima koristio nisu dojmili na prvu loptu. EVOD tj Mini ProTank možeš lako da čistiš i repariraš.
Ovo što je GoranV predložio je ok varijanta, ali ako uspeš da se snađeš. Ja u CC nikako nisam uspeo da uvalim vatu, u EVOD ulazi očas posla.
Robertov predlog nikako, ProTank 3 tj svi Kanger BDC klirovi su ozbiljno veliki potrošači tečnosti...