Drugari,
Lagano mi crkava moja davno kupljena ego 650 baterija.Uz nju sam koristio 2 klira većinom CC , a nešto malo manje PT2 Mini.
Trošio sam dnevno oko 1 CC klir tečnosti (dakle tu oko 2,4 ml).
Već neko vreme sam mixam tečnosti i pravim grejače za ova dva klira.
Pred kraj godine, se nadam da ću moći da skupim neke novce da kupim bolju opremu, a pošto nisam u situaciji da kupujem od preko (nemam ni rodbine, a ne mogu ni preko interneta), odlučio sam se ponovo za inhaliku jer sam bio zadovoljan i ranije.
U principu - nekako čitajući forume, kreće se sa ego baterijama, pa neka bolja vv baterija, pa možda neki ozbiljniji vw mod i na kraju više-manje dobra većina ozbiljnih parioca završi na mehanici i nekom tipu RBA/RDA atomizera... e ja bih da preskočim sve ove među korake, ali ne planiram još kayu da kupim..
Oprema koju merkam je sledeća: (sve bih kupio u Inhalici)
1. Nemesis
2. Kamry Kick 2
3. 1 x efest IMR18350 ili 1 x Panasonic NCR18650PF bateriju.
4. TrustFire punjač
Znam da je dobro imati barem 2 baterije. Ali moram za početak da ostanem na samo jednoj 18350 /18650 bateriji.
Gruba računica je da oko 7400 ili 8000 u zavisnosti koju bateriju izaberem.
Koristio bih ili CC klir ili moj pt2 mini za sada.
1. Moje pitanje - da li je ovo dobar izbor na duže staze... (negde u budućnosti vidim možda i sebe sa kajom, ali to neće baš tako brzo da se desi)....
2. Da li je ovde potrebno (sem kapiram još rezervne baterije) - dodati još nešto tipa neki "ring" ili nešto treće da bi ovo radilo sa klirovima koje imam.
3. Koliko vreme mogu očekivati da ću uspeti da izguram sa 18350 baterijom a koliko sa 18650 , s obzirom da nešto i ne planiram da se zezam sa voltažom (tipa namestiću 3,6 v i biće mi dovoljno)..
Hvala svima na pomoći i odgovorima.