Autor Tema: Šta kupiti?  (Pročitano 30179 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Nez

  • Senior vaper
  • ***
  • Poruke: 174
  • Karma: 3
Odg: Šta kupiti?
« Topic Start: Novembar 20, 2014, 04:04:34 posle podne »
Ali da znaš da je to istina. Vidi, svi mi idemo u razne prodavnice za razne vrste robe koju kupujemo. Ali nigdje me nikada nisu dočekali svaki put od prvog ulaska u prodavnicu u Piramidi kao u Inhalici. Sa toliko razumjevanja, pažnje i uslužnosti. Ako negdje bude takmičenje za najuslužnije i najprijatnije trgovce u Srbiji ja ću napisati članak i prijaviti ekipu iz Inhalike. Ti znaš da ja nemam potrebu da laskam. Kupujem šta mi treba i koliko mi treba sa unaprijed napravljenim planom kupovine 1-2 puta sedmično. I za očekivati je da neko ima loš dan pa i trgovci. Ali to se na djevojkama koje rade zaista ne da primjetiti. Svaka im čast.

Evo recimo današnji primjer. Preuzimam DIY tečnosti i jednu Panasonic 18650PF bateriju. Do sada sam ih kupio 7 ili 8 + 18350 u raznim varijantama + 18650B. Ni jednu bateriju mi nisu dale da nisu otvorile ambalažu i pregledale da li se slaže tražena baterija sa deklaracijom i oznakom na pakovanju. Razne glave grijača također.

Znači da me ne otaljavaju nego brinu da dobijem baš ono što sam tražio i što sam platio. I niz nekih sitnica, baš lijepih gestova da ih ne nabrajam koji čine Inhaliku drugačijom od ostalih trgovina i firmi. Firma to su ljudi koji u njoj rade i način na koji rade. Inače ostaje suhoparna reklama na sajtu.

Još jednom svaka čast njima i tebi koji o svemu tome vodiš računa.