Elektronske cigarete > Korišćenje i održavanje e-cigarete

Koliko vam traju grejači?

(1/8) > >>

Goxy:
Meni jedan grejač u CC kliru izdrži 15 dana, mada već posle 10 počne tečnost da tamni i malo slabije pari. Prva 2 su mi crkla a sledeći sam kad je počeo da boji tečnost probao da očistim po uputstvu koje sam ovde našao i bolja je situacija, ali se i dalje malo oseća na zagorelo. Možda zato što mi je onaj fiber koji ide preko grejača baš prljav. Da li da uzmem onaj fiber što ima da se kupi na metar pa da zamenim, da li bi to popravilo situaciju?

Shaka Zuluf:
Sa smanjenjem količine nikotina u tečnostima, a paralelno i sa sve dužim vaperskim stažom - čula su mi sve osetljivija. Fabrički grejač mi "izdrži" maksimalno 2-3 dana, u smislu da osećam promenu ukusa i moram da ga zamenim. Čaša sa grejačima spremnim za zamenu je sve punija, mislim da ću uskoro morati da odredim termin za veliko čišćenje  8)

Što se tiče fibera, konkretno na CC sam probao sa fiberom od 2mm i nisam zadovoljan rezultatom - dobijao sam poneki zagoreo dim s' vremena na vreme. To ipak ima veze i sa tečnošću (moje su skoro u potpunosti na VG-u) a i sa intezitetom tj učestalošću korišćenja.
Možeš da probaš sa tim od 2mm, pa ako ne bude dobro "vukao" ti mu izvuci neku nit. Ili probaj sa 2 struka fibera od 1mm  ;)

Iva:
Najlakse je promeniti fiber koji ide preko grejaca , zameni ga novim ali pazi kad skidas da ne povuces onaj sto ide kroz grejac . Samim tim ces mu malo produziti rok trajanja

Va_pir:
Probaj i da spalis upaljacem zagorelo sa gornjeg fibera.
Moze par puta pre nego sto se nacisto shebe

Sloba:
Ja imam umbrella atomizer 1.6 , verovatno najgore moguće rešenje. Menjam grejač uz svaku novu tečnost od 10ml. Operem stari koliko mogu, spalim onaj crni deo koliko je moguće, i sa njim mogu još jedan dan da se švercujem. Najgore je kada oslabi i počne da kuva tečnost, ništa odvratnije :angryfire:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju