Elektronske cigarete > Baterije

Problem: baterija se odlemila

(1/2) > >>

nebulle:
Ne znam da li sam pogodio pravo mesto za postavljanje ove teme.,

Naime ja kakav sam takav sam, strpam  e cigaretu u dzep dok nesto radim, zaboravim da je u dzepu i polomim je. U stvari prepolovim je na mestu izmedju baterije i elektronike. E sada tako sam uradio i sa ovom baterijom s' tim sto mi je sve ostalo ok osim sto se odlemila na samom vrhu baterije. Gurnuo sam ja bateriju unutra i radi ali svaki cas gubi kontakt. Kako se to lemi jer fizicki nema sanse da se gurne lemilica kroz telo baterije pogotovu sto baterija mora da bude u telu. Video sam da unutra ima nesto crno sto daje kontakt ali nemam pojma kako to funkcionise..Laik sam ja za struju, napone i voltmetre ali i lemilice... pa ako neko ima konstruktivan predlog, pomagajte..

Inhalika:
Ne mora da bude baterija u telu, prvo se zalemi kontakt pločice sa elektronikom za plus pin konektora a onda se baterija zalemi za tu pločicu. Donesi do nas, opravićemo to za čas ;)

nebulle:
Ne znam da li pricamo o istoj stvari..Evo slika kako to izgleda..

Inhalika:
Pa onda se nije odlemilo na vrhu nego na dnu baterije ;)

Treba da se izbije dno baterije, onda se ćelija odlemi od pločice pa se zalemi na dno i odozdo ugura u bateriju. Sa vrha se zaleme žice koje vode od ćelije baterije do pločice... i sve se sklopi kako je bilo.

Ako ti je problem da to izvedeš, donesi do nas i rešićemo.

nebulle:
Trenutno sam malo vise ogulio zicu i nacentrirao na onaj stari lem i za sada sljaka. Skapirao sam kako se to radi pa cu videti da mi burazer to zalemi.

Hvala lepo  na uputima.  :)

PS:Ja sam jos uvek ubedjen da je to ipak vrh baterije  >:D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju