Zdravo svima i veliki pozdrav Inhaliki i njenim zaposlenima.
Ovo je drugi put da se vracam na vaping kao zamenu za duvan, zadnjih 7 godina sam se striktno drzao rolanja

Vidim da je sve uznapredovalo od mog poslednjeg iskustva i drago mi je zbog toga.
Poucen prethodnim iskustvom odmah sam uleteo u vise opreme za vape jer realno treba mi.
Sada koristim :
-Voopoo drag mini sa UFORCE 2 (bulb 5ml) i glave U2 + N3
-INNOKIN Adept sa ZLIDE (2ml) i glave od 1.6 + 0.48oma
-ZERO pod za kola i takve situacije sa nicsalt tecnostima koje sam dobio uz njega
Tecnosti su striktno iz Inhalika prodavnice, probao par komada iz FIREBOMB i EL SOMBRERO serije i navucem se na PINA CON CACTUS.
Prva boca od 60 ml / 3mg me odusevi na Voopoo drag mini sa UFORCE (koristio obe glave)
Narucim sledecu 60 ml / 6mg i promenim staklo na atomizeru na ovo bulb od 5ml i vise to nije to, slabiji ukus.
Stavim novu glavu i vratim original staklo od 2 ml i opet isto, slabiji ukus.
Racunam zasitio se ukusa pa predjem na druge uredjaje jedno nedelju dana, uzmem od zeta (i njega sam navukao

) druge tecnosti pa se opet navratim na PINA CON CACTUS ali nema napretka.
Mozda je i ova druga tecnost "losa berba", desava se i najboljima ali do sada nisam imao takvo iskustvo.
Ima li neko ideju ili savet sta moze jos da bude u pitanju?
Drugo pitanje ili savet, posto bas volim puna usta ukusa koji bi logican izbor uredjaja / atomisera/ tecnosti (preferiram vocne arome bez mentola) bio da dodam u kolekciju?
Pa makar ucio da pravim sam grejace, sve cu da naucim samo da bude kao prvi put sa PINA CON CACTUS

Hvala svima unapred!