Opšte diskusije > Vi i Vaša e-cigareta

Kako je izgledalo Vaš e-cig putovanje?

(1/5) > >>

Inhalika:
Opišite nam Vaše iskustvo sa e-cigaretama.

Kako ste došli do ideje da ih probate? Ko kaže da je počeo zbog Ekrema: odmah ga banujemo  ;D

Šta ste od opreme koristili na početku, šta koristite sada?

Shaka Zuluf:
Ja sam prvu probao pre više od 3.5 godina, drugar doneo par jednokratnih iz Engleske.

Pošto sam uz tu jednu uspeo da ceo dan ne zapalim cigaretu, krenem da tražim da je ovde kupim. Uzmem čuveni "e-health", sledeći dan je vratim u oglas :)

Onda pazarim 510-ku komplet sa 2 cigarete, mesec dana sam se mučio zbog slabih baterija pa sam naizmenično pario i pušio.

U martu 2011. sam dobio eGo-T komplet, i od tada se smatram bivšim pušačem  ;)
Probao sam skoro sve od dostupne opreme, posle eGo-T sam dugo vremena koristio eGo-C a sada sam na VapeOnly BDCC klirovima (E-pen uglavnom, najviše zbog usnika). Baterije su mi eGo-like, cevke ne mogu da nosim sa sobom...

Goxy:
Ja sam preporuku dobio od komšije koji ih koristi skoro godinu dana i kaže da su mu pomogle. Pušio sam i po 2 pakle dnevno, počelo da mi smeta fizički a i cena cigara je sve veća. Zasada sam zadovoljan, CC i usb baterija me dobro služe a za posle ćemo videti.

funeral:
Pre 20 meseci kupi moj zet cerki kod "babe" el cigaru i pune oni to, pa im mokre ruke... Ja kazem:" Sta uzimate ta sr**a, ko zna kakav je to otrov..."? Posle par dana, nije mi djavo dao mira, odem i kupim jednokratnu. Probam i vidim da to pije vode. Odem ponovo pa kupim neku elipsastu sa nekim rezervoarcicem koji mi danas ne bi trajao ni 2 sata. Ne vredi, mokre i meni ruke, curi za sve pare. Reklamirao 2 - 3 puta i oni kazu da ne vredi i da bi trebalo da uzmem nesto ozbiljnije. Uzmem C4 i bateriju od 600 mAh i sa tom kombinacijom sam bio zadovoljan. E, onda se stvar otrgla kontroli. Da skratim malo, sad koristim Vamo i Kayfun 3.1, imam jedan PT2 sa air flow controlerom i e-Vic easy koji mi sluzi kao punjac za baterije za Kayu i to nosim svuda sa sobom uz dovoljno tecnosti, tako da me ne moze nista iznenaditi. C4, CC2.4 T3 sam iskljucio iz upotrebe. Jedino mi kuci stoji stara usb Passthrough baterija 1000mAh i jedan Vape only C5 BDCC za povremene krace izlete na drugim tecnostima. Od tecnosti sam koristio skoro sve sto moze ovde da se nabavi, u lepoj uspomeni mi je ostao FA Shade i moracu da nabavim tu aromu, pa sam da muckam. Trenutno sa na nekoj Irskoj bazi, pomesanoj sa VG-om, tako da je odnos oko 70 / 30 VG / PG i 12mg nic. Aroma koju koristim trenutno je s'camel IW, a dozreva mi 555, takodje IW. Sta reci, uzivam...  :)

Shaka Zuluf:
Kad budeš hteo da mućkaš FA Shade javi, imam nešto viška na lageru  ;)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju