Elektronske cigarete > Modeli koji nisu deo naše ponude

Fumytech rose gold edition

(1/2) > >>

hertz:
Dobro veče kolege! Već se duže vreme ne piše ništa po forumu (na žalost), pa sam rešio da podelim sa vama ovo iskustvo. Od danas posedujem dotični ati-fumytech rose gold edition. Ruža je generalno jedan kompletno dobar ati. Kvalitet je na zavidnom nivou, izgled extra (individualno), meni lično, baza, dek, drip tip...meni sve potaman. Namestim meni standardan setap, sipam kts dun-hill i oduševio se, ponajviše velikom promenom. Dotični nema nikakve veze sa bilo kojim atijem koji sam do sada koristio, radi sasvim drugačije od svih. Trenutno koristim siren v2, fresiu i sada ružu. Dun-hill koji ima izvesnu slatkoću u ovom atiju se baš slabo oseti, poređenja radi sa sirenom osećam najviše slatkarije, sa fresiom dosta manje a sa ružom skoro nikako. Po svemu sudeći ovaj ati će mi definitivno biti za duvanske tečnosti. Još uvek nisam probao neku voćku na njemu jer je tek stigao, ali biće prilike. Aroma je dobra i ati BAŠ naglašava glavnu notu tečnosti, svakoj noti pokaže gde joj je mesto  ^-^ para dobra i nije topla, dobro natapanje, dobar TH, nema falš vazduha...generalno jedan dobar MTL ati i preporuka svim MTL uživaocima, pogotovo korisnicima duvanskih tečnosti. Toliko o ovom atiju za sada a za kraj i fotka:

Laku noć kolege i uživajte!

hertz:
Update: Ati proban i sa voćkom (mango), izražena i lepa aroma (nije kao na nekim atijima koji daju intenzivnu aromu ali malo izobličenu), ceo ugođaj vape-a je super, sve je lepo zaokruženo... Da naglasim opet da je natapanje extra i naravno vata malo iznad dna baze. Ovaj ati mi polako prelazi u vođstvo! Izgleda će siren v2 i fresia deliti 2.mesto. Da li ja cuclam ovo kao manijak ili ati malo više troši, ne znam, ali troši. To sa potrošnjom će vreme pokazati. Pozdrav kolege!

Shaka Zuluf:
Zainteresovao si me sa pričom o Fresci, mislio sam je poručiti ali cvrc - nema je više kod mog dobavljača.
Ovaj ima, ali je osetno skuplji od ostalih mtl rba atomizera. A da budem iskren, izbegavam atomizere sa farbom u komori i na decku.

hertz:
Da, cena ovog atija je malo iznad proseka. Srećom kupio sam je jeftinije od čoveka kome ati nije legao. Mislim ali nisam siguran da baza i dek nisu ofarbani klasičnom farbom, imam utisak kao da su presvučeni slojem metala zlatne boje ili da su od takvog nekog materijala. To sam gledao pogotovo po navojima od komore i šrafićima od deka, računam da je klasična farba od više puta odvrtanja i zavrtanja farba na navojima bi se skinula, ali ne i u ovom slučaju. Materijal komore i deka mene 99% podseća na materijal pozlaćenog pin šrafića. Fresiu ti mogu poslati da je testiraš ako već nisi, ona takođe zaslužuje pažnju, generalno dobar ati.

Paun:
 Stekao sam utisak da se niste baš najbolje razumeli  :sm_zbunjen Fresia ima farbu na dnu baze u farbanoj varijanti (crni i gunmetal) dok u silver varijanti nema.Kod crvenih primeraka ne znam koji je materijal u pitanju.U svakom slučaju,farba ovde ne utiče na rad atomizera.

 Fumytech Rose Gold Edition ima pozlaćene postove i dek.Na sajtu proizvođača piše da su izrađeni od 24K zlata ali bi u tom slučaju morao koštati daleko više od prvobitnog primerka.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju