Autor Tema: Joyetech ULTEX T80 VW / TC baterijski mod  (Pročitano 243 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Inhalika

  • Administrator
  • Stara garda
  • *****
  • Poruke: 1395
  • Karma: 15
  • www.inhalika.com
    • Lokacija: Beograd
Joyetech ULTEX T80 VW / TC baterijski mod
« Topic Start: Decembar 28, 2018, 11:21:39 pre podne »
Joyetech ULTEX T80 VW / TC 80W baterijski mod


Joyetech ULTEX T80 VW / TC 80W je baterijski mod cevastog oblika. Već duže vreme su box modovi standard među zahtevnijim korisnicima, ali je sa vremenom sve više korisnika iskazalo želju za kvalitetnim elektronskim modom, koji bi bio ovakvog oblika. Krajem 2018. godine je i Joyetech predstavio svoj odgovor na ovaj trend.
 
Joyetech ULTEX T80 pokreće jedna 18650 baterija. Kvalitetne izrade i modernog izgleda, ovaj model je jedan od najboljih na tržištu među uređajima ovog tipa i performansi. 
Specifikacije:
Dimenzije: 26mm x 95mm
Režimi rada: VW / VT(Ni,Ti, SS316, TCR) / Bypass
Izlazna snaga: 1 - 80W
Radni opseg otpora: 0.05 - 1.5oma (VT režimi), 0.05 - 3.5oma (VW režim)
Radni opseg temperature: 100 - 315℃ / 200 - 600℉
Maksimalna struja punjenja: 2.0A
 Kada ULTEX T80 koristite u VW režimu, može se koristiti sa svim standardnim atomizerima i pruža mogućnost podešavanja snage do 80W (u zavisnosti od atomizera).
 
Za korišćenje ovog moda u režimu kontrole temperature (VT) može se vršiti izbor između predefinisanih režima za Ni (nikl), Ti (titanijum) ili SS316 (čelik) grejače tj setape. Osim toga, uređaj nudi i 3 TCR režima gde korisnik može sam uneti vrednost TCR koeficienta za žicu od koje je grejač, i na taj način u potpunosti prilagoditi uređaj svojim potrebama.
 
 
U ULTEX T80 je ugrađena nova generacija Joyetech elektronskih čipova koji buck-boost konverziju obavljaju mnogo bolje i preciznije nego do sada, što kao rezultat daje mnogo precizniji rad. Uređaj podržava korišćenje atomizera širine i do 26mm.
 
Kada se prodaje u kompletu, ovaj mod je Joyetech spojio sa Cubis Max atomizerom.
 
 

 
Uređaj poseduje sada već standardne opcije: zaključavanje parametara (radi izbegavanja njihove slučajne promene), sistem zaštite (od pregrevanja, kratkog spoja atomizera, preteranog pražnjenja baterije...), Preheat opciju i Stealth režim (kada se displej isključi i ne svetli prilikom aktiviranja uređaja).
 
 
ULTEX T80 pokreće jedna 18650 baterija. Obavezna je upotreba kvalitetnih High Rate baterija, pogotovo ako se uređaj koristi sa zahtevnijim potrošačima ili na većim snagama!
Baterija se u mod postavlja preko vrata na dnu moda. Jasno su označeni polovi baterije, a i sam uređaj ima zaštitu od pogrešnog postavljanja.
 

 
U ULTEX T80 je ugrađena nova tehnologija za brzo punjenje baterija. Po deklaraciji proizvođača, baterije možete puniti unutar uređaja snagom do 2A. Naravno, uzimajući u obzir kako bezbednost samog uređaja tako i činjenicu da mali broj 18650 baterija na tržištu podržava punjenje tom snagom, preporuka je da se koristi struja manje snage. I ovde važi univerzalan savet da se za punjenje ipak koristi kvalitetan eksterni punjač.
 
 
 
SADRŽAJ KOMPLETA:
- Joyetech ULTEX T80 VW / TC 80W baterijski mod
- QC Micro USB kabal
- detaljno uputstvo za upotrebu
 
 
 
Link do stranice proizvoda: Joyetech Ultex T80