Autor Tema: KTS Black Edition tečnosti i arome  (Pročitano 2842 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže wajner

  • Senior vaper
  • ***
  • Poruke: 123
  • Karma: 3
Odg: KTS Black Edition tečnosti i arome
« Topic Start: Decembar 30, 2018, 11:53:23 posle podne »
Blue Motion

Dakle, bočica od 120 ml sa 20 ml arome, to mu dodje da je preporuka proizvođača za shake'n'vape 16,7%.
To mi je zvučalo previše. Hteo sam čak da je zbućkam na 8%, ali nemam strpljenja za zrenje kad su nove arome u pitanju, pa sam smutio probnu količinu na 12,5% (5 ml arome + 35 ml baze VPG 60/40 sa 5 mg nikotina).

Naravno da sam je probao odmah nakon nekoliko serija besomučnog drmusanja. Siren 2 mi se zatekao prazan, pa sam ga izabrao za prvi cug.

U mirisu iz boce dominira borovnica, što me nije baš obradovalo. Nadao sam se jačem prisustvu cimeta i krofne. Ukus tek smućkane tečnosti je takodje dominantno voćni, ali ta borovnica je malo umirenija nego u mirisu čiste arome. Cimet dolazi odozdo. Na slepo ne bih uspeo da uprem prst na krofnu i vanilu, ali ovako, kad znam da su tu... Sve je utopljeno u prijatan ukus voćne žvake. Tečnost je na slađoj strani, mada meni za sada nije preslatka. Ovako, na odma', deluje prilično dobro zaokruženo i snažno. Pomislio sam da bi na nekih 7% posle 10-ak dana bila dobra mera.

Sledeća proba - sutradan. Uglavnom isti utisci. Sledeća proba - posle 3 dana zrenja. Na moje zadovoljstvo, ukus borovnice se značajno umirio, fenomenalni cimet je ostao prisutan kao donja nota, a krofnu i vanilu ne razaznajem. I dalje mi je slatka, ali koliko je chainvejpujem, valjda bi mi pozlilo da je preslatka. U ovom trenutku više nisam ubedjen da bi 7-8% bila prava mera. Videćemo kad odstoji još malo.

Sve i svemu, nisam se pridržavao preporuka, ali meni se ovo definitivno sviđa. Nisam do sada pario ništa sa cimetom, pa sam oduševljen. Naravno, sve su ovo preuranjeni utisci, tako da...  :ignorisi