Tečnosti za e-cigarete > Uradi sam

Nicotine salt iliti nikotinska so

(1/2) > >>

Shaka Zuluf:
Verujem da ste čuli za novu vrstu tečnosti koja je od nedavno sve popularnija medju vaperima. Radi se o tzv nikotinskim solima gde osnovna sirovina nisu PG i VG, a koriste se osetno veće količine nikotina nego inače. Nekom hemijom se ubija ljutina koju inače nosi nikotin, pa je TH i kod tih osetno jačih tečnosti mnogo blaži nego što bi očekivali.

U praksi, to znači da koristiš jaču tečnost nego inače, TH je vrlo prijatan i na prva dva povlačenja ti deluje slabo. Ali, za razliku od situacije kada koristiš slabu tečnost pa kreneš da lančano vejpuješ i osetiš da ti fali nikotina, ovde nakon par povlačenja osetiš zasićenje i nemaš potrebu da opet povučeš. Upravo sam na prvoj pauzi, nakon par povlačenja Faith na 18mg (inače parim 9mg) nemam potrebu da i dalje parim. Inače e-cig ne ispuštam iz ruku :)

TH je na ovih 18mg slabiji nego na klasičnoj 9mg tečnosti. Evo i slike kako tečnost izgleda posle samo 4-5 dana, jako brzo je oboji. Neke, inače bezbojne tečnosti, postanu baš tamne odmah nakon mućkanja. Medjutim, najbitnije je da po prvim iskustvima deluje da je prljanje grejača osetno manje.

Moram da nadjem vremena da malo podrobnije proučim ovu tematiku, ako neko ima validne podatke nek piše.Sent from my SM-G965F using Tapatalk

doppler:
E bravo, ovo me jako zanima, a u Barceloni nisam uspeo da nađem da kupim nic salt (svi su u fazonu biće, al' nema još).
Idem za neku nedelju na metar dana u Split, možda tamo budem bolje sreće...

Odakle tebi? Ako sam dobro shvatio, ti si mućkao nic salt sa Faith aromom?

Shaka Zuluf:
Napravio mi Tihomir KTS malo za probu. Teško će se to naći u Evropi, TPD ograničava jačinu nikotina i zapreminu.

doppler:
Hoćeš reći da ako naručim od negde, mogu da izduvam na carini? (ili pak ne, jerbo nismo europa?  ;D )

Shaka Zuluf:
Nismo Evropa, naručuj ;)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju