Elektronske cigarete > Korišćenje i održavanje e-cigarete

Reduciri

(1/3) > >>

Paun:
 Ovako sam ja redukovao moju Deltu 2,uz pomoć pina i izolatora od SOCC glave za Protank 2

Kao rezultat,dobio sam pristojan MTL atomizer  :pusac1

hertz:
Meni treba da stigne Kaya v5 ali sam čuo da joj je potreban reducir da bi fino radila u mtl varijanti. Da li znaš o čemu se radi? Gde ima taj reducir ili kako ga namestiti?

wagabundo:
Kayu V5 treba da probas i bez reducira i sa reducirom i sam da odlucis šta ti se vise sviđa.

Stariji vaperi kazu da je na fabrickoj kaji v5 previse vazduha za m2l. Posto sam ja u kategoriji mlađih vapera i nisam koristio te atomizere sa kojima stariji vaperi porede kaju v5 ja ne mogu da tvrdim da li je to tacno ili nije, zato sam se oslonio na svoj subjektivni sud. Ok je bilo bez reducira, sa reducirom je ipak bilo lepse.

Da naglasim da pricam o Kayi v5 mini. Imam dve standardne Kaye v5 i one skupljaju prasinu, nisu mi se svidele cak ni reducirane.

Sent from mTalk

hertz:
Hvala Wagabundo. Onda će znači i meni da skuplja prašinu pošto taj što treba da mi stigne nije mini. Jel jedan od tih tvojih v5 klon svoe mesto?

wagabundo:
Ne, sve su klonovi. Ne mora da znači da ce ti skupljati prašinu, to ne možeš znati unapred. Probaj prvo, ja sam reducir pravio po Shakinom receptu, motanjem zice 0,32 oko 2 mm.... kao da pravis grejač. Ima ovde na forumu, na temi o kayfunima, znatno više postova o ovome

Sent from mTalk

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju