Elektronske cigarete > Delovi i oprema

Ogrice i futrole

(1/3) > >>

Inhalika:
eGo ogrlica


Klasična ogrlica za upotrebu sa Joye eGo baterijama. Ne može se koristiti sa EVOD baterijama, jer EVOD baterije nemaju prsten oko prekidača na koji se ogrlica natakne.

Inhalika:
Innokin MEGA futrola
Mega kožna futrola za nošenje Vaše elektronske cigarete ili baterijskog moda.

Svojim dimenzijama odgovara većini baterijskih modova i velikim eGo/eVod baterijama(1000mAh passthrough, Spinner 900mAh... ili veće).

Vrlo je kvalitetne izrade, telo futrole se može odvojiti od okovratnika. Na telu se osim otvora na sredini nalazi i jedan manji, bočno, idealno postavljen za modove poput Innokin SVD-a ili Zmax V3.

Inhalika:
Inhalika EVOD ogrlica


Ogrlica sa specijalno dizajniranim prstenom, za nošenje e-cigarete oko vrata. Odgovara EVOD baterijama i svim drugim baterijama kod kojih je prsten oko prekidača baterije širi nego na Joye eGo baterijama.

Dakle, može se koristiti na Vision Spinner, Aspire CF G-Power i VV baterijama, jedino treba biti obazriv jer je prsten veoma tanak pa stoga nije predviđen da nosi veliku težinu.Inhalika:
Joyetech eGo ONE ogrlica

Joyetech eGo ONE ogrlica specijalno dizajnirana za standardne eGO ONE e-cigarete tj baterije. Odgovara samo Joye eGo ONE baterijama od 1100mAh i 2200mAh, ne može se koristiti sa drugim baterijama!


Link do proizvoda: http://eliquid.rs/joyetech-ego-one-ogrlica

Robert:
Hi !  ;D
 nisam uzeo jos tu ogrlicu za Ecom Supreme, jer nemam Ego One bateriju da uporedim , da budem 100% siguran da je okej..
 na netu isto nisam nasao nikakav podatak
Zamolio bih Inhaliku da pogleda  ::namig
Ovako izgleda Ecom Supreme

Tacno je 19mm debljine

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju