Autor Tema: Sigelei 213 VW / TC baterijski mod  (Pročitano 294 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Inhalika

  • Administrator
  • Stara garda
  • *****
  • Poruke: 1395
  • Karma: 15
  • www.inhalika.com
    • Lokacija: Beograd
Sigelei 213 VW / TC baterijski mod
« Topic Start: Januar 04, 2018, 01:19:37 pre podne »
Sigelei 213 VW / TC 213W baterijski mod

213 je moćan dual 18650 baterijski mod iz Sigelei-a koji pokreću dve 18650 baterije. Kvalitetne izrade i fenomenalnog dizajna, ovaj model je idealan izbor za korisnike koji imaju potrebu za većom snagom i/ili većim kapacitetom baterije.
 
U našoj ponudi je premium verzija ovog moda, kojoj je telo obloženo pravom kožom.


Specifikacije:
Dimenzije: 44mm x 29mm x 88mm
Režimi rada: VW / TC(Ni,Ti, SS, TCR, TFR)
Izlazna snaga: 10W - 213W
Radni opseg otpora: 0.1 - 3.0oma
Radni opseg temperature: 100 - 300℃ / 200 - 570℉
Maksimalna struja punjenja: 2.0A
 

 
Kada Sigelei 213 koristite u VW režimu, može se koristiti sa svim standardnim atomizerima i pruža mogućnost podešavanja snage do 213W (u zavisnosti od atomizera).
 
Za korišćenje u režimu kontrole temperature (TC) može se vršiti izbor između predefinisanih režima za Ni (nikl), Ti (titanijum) ili SS(čelik) grejače tj setape. Uređaj za grejače od čelika nudi mogućnost izbora između SS304, SS316 i SS317 žica.
Osim toga, uređaj nudi i TCR režima gde korisnik može sam uneti vrednost TCR koeficienta za žicu od koje je grejač, i na taj način u potpunosti prilagoditi uređaj svojim potrebama.
Novina je TFR režim (Temperature Factor of Resistance) gde korisnik unosi ciljanu temperaturu za određeni trenutni otpor grejača. Pravilno podešen TFR režim nudi osetno lepši rad, a posebno je pogodan za hibridne grejače (napravljene upletanjem žica različitog tipa).
 

Uređaj poseduje sada već standardne bezbednosne opcije za zaštitu od: pregrevanja, kratkog spoja atomizera, preteranog pražnjenja baterija, pogrešno postavljenih baterija, neusaglašenog napona baterija, itd...
 
 
 
Sigelei 213 pokreću dve 18650 baterije. Obavezna je upotreba kvalitetnih High Rate baterija, uzimajući u obzir snagu koju ovaj mod može da isporuči i da su baterije vezane serijski.
Na displeju uređaja je prikazano trenutno stanje napunjenosti svake baterije posebno.
 

Preporučljivo je da baterije budu "venčane": isti model i iste starosti, uvek korišćene u paru. Uređaj će prikazati upozorenje ukoliko se performanse baterija drastično razlikuju, odnosno ako je među njima osetna razlika u naponu!
 
Baterije se postavljaju otvaranjem vrata na dnu moda. Jasno su označeni polariteti baterija, a i sam uređaj ima zaštitu od pogrešnog postavljanja baterija.
 
 
U Sigelei 213 je ugrađena tehnologija za ravnomerno punjenje baterija, stoga se one mogu puniti i unutar uređaja! Naravno, kao i uvek je preporuka da se za punjenje ipak koristi kvalitetan eksterni punjač.
 


SADRŽAJ KOMPLETA:
- Sigelei 213 VW / TC 213W baterijski mod
- Micro USB kabal
- Silikonska futrola
- Detaljno uputstvo za upotrebu na srpskom i engleskom jeziku
Link do stranice proizvoda: Sigelei 213