Autor Tema: Vaporesso Attitude 80W VW / TC mod  (Pročitano 475 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Inhalika

  • Administrator
  • Stara garda
  • *****
  • Poruke: 1396
  • Karma: 15
  • www.inhalika.com
    • Lokacija: Beograd
Vaporesso Attitude 80W VW / TC mod
« Topic Start: Januar 04, 2018, 01:30:00 pre podne »
Vaporesso Attitude 80W VW / TC baterijski mod

 
Vaporesso Attitude 80W je uređaj visokog kvaliteta izrade i prelepog izgleda. Vaporesso je proizvođač koji nas je od prvog dana navikao na proizvode koji se vizuelno razlikuju od ostalih na tržištu. Na sreću, ta jedinstvenost nije na uštrb kvaliteta pa Vaporesso modovi uvek spadaju u vrh trenutne ponude.

Attitude 80W baterijski mod pokreće jedna izmenljiva 18650 Li-ion baterija. Osim kvalitetom, od ostalih modova na tržištu se izdvaja i dizajnom: konektor je "spušten" pa zato atomizer koji našrafite manje viri izvan moda. Zbog toga je Attitude veoma zahvalan za pravljenje manjih kombinacija za svakodnevnu upotrebu.Osnovni parametri:
Dimenzije: 81mm * 24mm * 45mm
Kapacitet: zavisi od baterije koja se koristi
Težina: 125g (bez baterije)
Tip konektora (navoja): 510 (samopodešavajući pin)
Maksimalna izlazna snaga: 80W
Režimi rada: Smart VW / Bypass / TC (Ni, Ti, SS, TCR) / CCW / CCT
Opseg otpora grejača: 0.05 - 5.00 oma (za TC režim minimalan otpor je 0.15 oma)
 

Uređaj poseduje OLED displej veličine 0.91 inča, na kojem su prikazani najbitniji parametri:
- otpor atomizera koji je priključen
- nivo napunjenosti baterije
- izlazni napon i snaga
- režim rada

Attitude poseduje konektor sa adaptivnim plus pinom, koji se prilagodi dubini navoja atomizera koji se navrne. Na žalost, ovde je plaćena cena malih dimenzija samog moda, pa se na Attitude ne mogu našrafiti atomizeri prečnika većeg od 22mm.U mod je ugrađen set opcija za bezbednost i udobnost pri korišćenju: zaključavanje parametara, zaštita od kratkog spoja, od prepunjavanja baterije i preteranog pražnjenja, zaštita od pregrevanja, zaključavanje otpora atomizera (za VT režim), rotiranje ekrana itd...
 

Uređaj se uključi sa 5 brzih klikova na prekidač. Izlazna vrednost snage (napona, temperature) se podešava preko PLUS i MINUS dugmića, nakon što se prethodno izvršio izbor odgovarajućeg režima rada. Dugim klikom na prekidač (3s) se bira jedan od dostupnih režima.


U Attitude je implementirana Vaporesso OMNI elektronika koja pruža mogućnost korišćenja nekoliko fenomenalnih režima rada.

Smart VW je unapređena verzija klasičnog režima promenljive snage (VW). U Smart VW režimu uređaj automatski odredi optimalnu vrednost snage, na osnovu očitane vrednosti otpora atomizera. Smart VW režim se može jednostavno isključiti u meniju uređaja, onda korisnik sam podešava snagu izlazne struje.

VT je standardni režim kontrole temperature (TC) za grejače od Ni200, Ti ili SS žice. U TCR režimu korisnik sam unosi vrednost TCR koeficijenta za grejnu žicu koju koristi. Postoje dve TCR postavke koje uređaj može da zapamti.


Bypass je režim direktnog izlaza, bez regulacije. Napon (snaga) na izlazu zavise isključivo od napona (tj nivoa napunjenosti) baterije i otpora atomizera. Drugim rečima, u ovom režimu uređaj oponaša mehanički baterijski mod.


CCW (eng. Customized Curve of Wattage) je napredna verzija VW režima. Korisnik podešava konkretnu vrednost snage za svaki od 10 uzastopnih intervala koji traju po 0.5s. Na taj način je omogućeno da u potpunosti izvučete maksimum iz svog atomizera, npr većom snagom u prvim sekundama povlačenja itd...


CCT (eng. Customized Curve of Temperature) je napredna verzija VT režima. Princip je sličan kao kod CCW režima, korisnik podešava konkretnu vrednost temperature za svaki od 10 uzastopnih intervala koji traju po 0.5s.

 

Attitude pokreće jedna izmenljiva 18650 Li-ion baterija, koja se postavlja otvaranjem poklopca na boku uređaja. PREPORUKA je korišćenje isključivo kvalitetnih High-Rate baterija!Baterija se može puniti unutar uređaja. Punjenje se obavlja preko MicroUSB porta koji se nalazi ispod displeja.
Osim za punjenje, preko ovog porta možete obaviti i ažuriranje firmware-a uređaja.
SADRŽAJ KOMPLETA:
- Vaporesso Attitude 80W TC/VW baterijski mod
- USB kabal
- Uputstvo za upotrebu
Link do stranice proizvoda: http://eliquid.rs/novo/vaporesso-attitude-80w