Tečnosti za e-cigarete > Uradi sam

Slaba aroma

(1/1)

Paun:
 Pozdrav svima!
Već neko vreme se bavim mućkanjem tečnosti za svoje potrebe i do sada nisam imao problema.Pravio sam tečnosti sa preko deset vrsta aroma i sve su mi do sada uspevale.Nije bila velika nauka uzeti Inhalika standard VPG 12mg/ml i u to dodati arome po uputstvu.Neke sam dozirao na kapi a neke insulinskim špricom.Naravno bočice čiste,mućkao,vetrio ,grejao,zapisivao i sve ostalo po P.S.-u.
 Tečnost koja mi je sporna FA Shade.Pravio sam je na 3% i stepovao je više od mesec.Dobila je lepu žutu boju i prelep miris.Problem je u ukusu jer nemam konstantan ukus.Prvo sam pomislio da je slaba ali sam joj dao vremena ceo tank od 4ml.Na trenutak dobijem odličan slatkast ukus sa puno šmeka pa onda opet nešto blago.Pomislio sam da mi grejač loš i brže bolje napravio drugi setap.I tako sam dobio isto.Na kraju sam ubacio novu CLR glavu od 1 ohm ali se opet ništa nije promenilo .Probao više-manje vaduha, par watti + - i stalno isto.Sve ovo sam probao u ONE Mega V2 i na oko 14W.
 Ako neko zna gde sam pogrešio neka viče

Shaka Zuluf:
Ne znam šta pametno da ti kažem. Možda da probaš da je doziraš malo jače? Meni na 2.5% daje extra rezultat, ali tebi možda treba jače. A možda se na kraju ispostavi i da ti ta aroma naprosto ne leži.

dusan021:
Mislim da ti jednostavno nije "legla" aroma .....ni ja taj FA Shade nisam mogao nikako , a ni sam ne znam koliko sam potrosio Shade-a ostalih proizvodjaca ....najlepsi mi je bio Inawerin , a FA ....nikako mi nije odgovarao .

Poslato sa MYA-L41 uz pomoć Tapatoka

Paun:
 Da,tako ću i uraditi.Imam 30 ml Shade tečnosti koju sam napravio početkom meseca i nju ću podeliti na dva dela i pojačati na 3,5 i 4%.Nadam se da će biti nekih rezultata.Sa druge strane,muči me  to što je preporuka doziranja 1-2% za ovu aromu a ja ni sa 3% nisam dobio to što mi odgovara.Tečnost nije neparljiva ali mi jednostavno ne odgovara kao takva.Ako mi ni posle ne bude odgovarala potrošiću je kroz neke mixeve i rešena stvar.Neće se baciti ::namig
 Svakako ću probati Shade i drugih proizvođača.Planiram ovih dana da napravim neku porudžbinu,pa ću poručiti i Inhalika DIY Shade.
 Vama svakako hvala na savetima a ja odoh dalje da mućkam   :-))

Navigacija

[0] Indeks poruka

Idi na punu verziju