Autor Tema: Aspire Pegasus 70W VW / TC baterijski mod  (Pročitano 687 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Inhalika

 • Administrator
 • Stara garda
 • *****
 • Poruke: 1395
 • Karma: 15
 • www.inhalika.com
  • Lokacija: Beograd
Aspire Pegasus 70W VW / TC baterijski mod
« Topic Start: Januar 04, 2018, 01:36:04 pre podne »
Aspire Pegasus 70W VW/TC baterijski mod


Aspire Pegasus  je uređaj iz Aspire serije visoko kvalitetnih baterija i baterijskih modova. Pokreće ga jedna 18650 baterija koja je smeštena u kućište veoma malih dimenzija.Osnovni parametri:
Dimenzije: 91mm * 45mm * 22mm
Kapacitet: zavisi od 18650 baterije koja se koristi
Tip konektora (navoja): 510
Deklarisani opseg snage:  1W - 70W
Podržani režimi rada: Bypass / REG (VW, TC Ni, TC Ti)
Opseg otpora grejača: 0.10 - 3.00 oma (za Bypass režim je podržan opseg 0.2 oma - 3.00 oma)

Uređaj poseduje mali OLED displej na kojem su prikazani najbitniji parametri:
- otpor atomizera koji je priključen
- nivo napunjenosti baterije
- izlazni napon i snaga
 

Aspire Pegasus poseduje konektor sa adaptivnim plus pinom. U mod je ugrađen set opcija za bezbednost i lakše korišćenje (Stealth režim gde se ekran ne pali prilikom korišćenja, zaključavanje sa 5 brzih klikova) i zaštita od kratkog spoja, prepunjavanja baterije i preteranog pražnjenja, zaštita od pregrevanja itd... Nakon što našrafite atomizer, Pegasus Vas pita da li je to onaj koji ste do sada koristili ili se radi o novom uređaju. Za stari se primenjuju postavke koje su ostale zapamćene, za novi prvo birate režim rada pa onda podešavate snagu (ili temperaturu).  Osnovna podela je na Bypass i REG (regulisani režim).

Bypass je režim u kojem uređaj oponaša rad mehaničkog moda, pa izlazna snaga zavisi od napunjenosti baterije. U Bypass režimu se koriste ISKLJUČIVO grejači od kantala, nihroma ili čelika!


REG režim podrazumeva standardni VW režim i kontrolu temperature za grejače od nikla i titanijuma. Za standardni VW se bira opcija "Ka" (kantal).

Ukoliko se koristi neki od režima kontrole temperature, uređaj će pitati da li je grejač na sobnoj temperaturi, kako bi pravilno očitao inicijalni otpor.

 

Promena vrednosti parametara se kod Pegasusa obavlja na vrlo zanimljiv način, preko točkića koji se nalazi na vrhu uređaja.


 

Pegasus pokreće jedna 18650 baterija koja se lako menja, preko vratanaca na dnu uređaja.Baterija se može puniti i unutar uređaja, preko Micro USB porta. Maksimalna struja punjenja je 1A. Uređaj je Passthrough, tj može se koristiti i dok se puni. Radi dužeg životnog veka baterije, ovo se ne preporučuje!SADRŽAJ KOMPLETA:
- Aspire Pegasus 70W VW \ TC baterijski mod
- USB kabal
- Uputstvo za upotrebuLink do stranie proizvoda: Aspire Pegasus 70WVan mreže Inhalika

 • Administrator
 • Stara garda
 • *****
 • Poruke: 1395
 • Karma: 15
 • www.inhalika.com
  • Lokacija: Beograd
Odg: Aspire Pegasus 70W VW / TC baterijski mod
« Odgovor #1: Mart 03, 2018, 09:12:23 posle podne »
Aspire Pegasus Dock za punjenjeFenomenalan punjač za Aspire Pegasus baterijski mod. Potrebno je samo da spustite Vaš Pegasus mod u ležište ovog stalka, i punjenje započinje automatski! Nema potrebe za traženjem adekvatnog punjača, problema sa kontaktom usb kablova itd...
Uređaj je veoma jednostavan za korišćenje: lagano spustite Pegasus baterijski mod u ležište ovog stalka koji ste prethodno priključili na Micro USB kabal. Punjenje počinje automatski.

 


Stalak je visokog kvaliteta izrade, čvrst i masivan, tako da ne postoji bojazan da će mod ispasti ili se izgubiti kontakt.

Micro USB kabal nije deo kompleta, odgovara bilo koji standardni Micro USB kabal. Preporuka je da se koristi Micro USB kabal koji se dobija u kompletu uz Aspire Pegasus mod.
Ovaj stalak za punjenje se može koristiti ISKLJUČIVO sa Aspire Pegasus baterijskim modom.Ovde možete videti video prezentaciju kako ovaj punjač radi:
Link do stranice proizvoda: Aspire Pegasus stalak za punjenje


Uz svaki kupljeni Aspire Pegasus mod, poklanjamo Vam ovaj sjajni punjač po ceni od 1 dinar!