Skorašnje poruke

Stranice: [1] 2 3 ... 10
1
Arome za e-cigarete / Odg: KTS Tea Time DIY arome
« Poslednja poruka Shaka Zuluf poslato Decembar 06, 2019, 08:13:12 posle podne »
Moji dojmovi:

Nar i Dinja: vrlo fine arome, jasnog ukusa i za mene odmerene baš po meri. Može da se koristi po ceo dan, ne guše i nisu previše slatke.

Borovnica-kruška: čudan miks. Probao sam je dan nakon mućkanja, imala je neku čudnu notu, pomalo odbojnu. Neki su to opisivali kao parfem, neki kao gorčinu, ali na svu sreću nakon par dana ta nota se izgubila. Sada mi je ova aroma omiljena iz Tea serije.

Med: dugo sam izbegavao da je probam, zbog prethodnih loših iskustava sa aromama koje sadrže med. Na kraju se naterah da probam, i nisam se pokajao  ^-^
Pre svega, ovo je prva aroma koja sadrži ukus meda a da ne smrdi. Čak je suprotno - svi komentarišu da za njom ostaje vrlo lep miris.
Sama aroma je vrlo prijatna za duže korišćenje, ali mi se ponekad učini da joj nešto fali. Mislim da bi se još bolje pokazala ako bi se pomešala sa nečim, ali nemam još uvek ideju sa čim... No, ova aroma je još sveža, tek pre neki dan sam je smućkao. Tako da ćemo sačekati za konačan sud.
2
Arome za e-cigarete / Odg: KTS Line DIY arome 20ml za 120ml
« Poslednja poruka Shaka Zuluf poslato Decembar 06, 2019, 08:06:08 posle podne »
Neki moji utisci, posle par meseci korišćenja:

Black - perverzija od arome. Bukvalno bih mogao da je parim svaki dan, po ceo dan. Miks nekoliko voćkica od kojih nijedna ne dominira, vrlo blagi cooler u pozadini tek da se oseti. Od mene apsolutna preporuka.

White - takođe fenomenalan miks, nešto drugačiji i manje intezivan nego Black. Mnogi korisnici ga biraju pre nego Black, jer je ovde za hlađenje zadužen perermint (isto baš blago doziran).

Bronze - fina kombinacija, no nije moj film. Probao sam maltene sve arome jabuka štrudli/kolača koje su nam dostupne, nijedna mi se nije dojmila  ^-^ ovde je jabuka sa marcipanom i malo cimeta, pa je ukus veoma intezivan. Za svoje potrebe sam razblažio ovo "fabričko doziranje" sa nekih 20% baze, i tako mi više prija.

Silver - najintezivnija aroma banane koju sam do sada probao. Na pola boce sam je razblažio nekih 20-ak posto, sad mi je taman.
3
Arome za e-cigarete / KTS Tea Time DIY arome
« Poslednja poruka Inhalika poslato Decembar 06, 2019, 12:47:46 posle podne »
Tea Time je nova kolekcija vrhunskih aroma iz KTS-a, predstavljena u novembru 2019. na vape sajmu u Dortmundu. Tea Time ukusi su inspirisani čuvenim Arizona hladnim čajevima, napicima veoma popularnim širom Evrope. Probajte KTS verziju vaperskih hladnih čajeva i pronađite svog favorita.


Blaubeere aroma je mešavina slatke kruške i borovnice, sa prijatnim coolerom u pozadini za kompletan užitak hladnog čaja.


Granatapfel aroma je sočni nar pomešan sa ukusom hladnog zelenog čaja.


Honig aroma je slatki med sa prijatnim coolerom u pozadini, za kompletan užitak hladnog čaja.


Melone aroma je sočna, zrela dinja sa prijatnim coolerom u pozadini, za kompletan užitak hladnog čaja.Za više detalja posetite: KTS Tea Time DIY arome


KTS Tea Time DIY arome su u "20 za 120" pakovanju: u originalnoj Chubby Gorilla bočici od 120ml je 20ml arome. Za dobijanje e-tečnosti spremne za upotrebu je potrebno samo da dodate 100ml nikotinske baze, dobro promućkate i sačekate nekoliko dana.
4
Arome za e-cigarete / KTS Line DIY arome 20ml za 120ml
« Poslednja poruka Inhalika poslato Decembar 06, 2019, 12:42:32 posle podne »
Line je kolekcija vrhunskih aroma iz KTS-a. Proizvodi iz Line serije su već drugu godinu za redom među najprodavanijim u preko 300 vape prodavnica širom Evrope.

Black aroma je apsolutni bestseler u 2019. godini. Zaista fantastična mešavina ukusa kupine, ličija i borovnice, uz veoma blag cooling u pozadini.


Bronze aroma je mešavina ukusa slatke, crvene jabuke i marcipana. Tu je i malo cimeta u pozadini, da kompletira ovu poslasticu za ljubitelje slatkih i voćnih aroma.


Silver aroma je mešavina ukusa vanila pudinga i banane. Vrlo intezivna i postojana.


White aroma je naslednik fenomenalne Line Black arome. Još jedan fenomenalan miks iz KTS-a, pravi ADV (All Day Vape) ukus koji je od prvog dana uspeo da sustigne (a negde i prestigne) popularnost starijeg Black brata.
Line White aroma u osnovi ima sočnu krušku pomešanu sa nekoliko vrsta voća, a za vrlo blagu osvežavajuću notu se pobrinulo malo peperminta.Za više detalja posetite: KTS Line DIY arome


KTS Line DIY arome su u "20 za 120" pakovanju: u originalnoj Chubby Gorilla bočici od 120ml je 20ml arome. Za dobijanje e-tečnosti spremne za upotrebu je potrebno samo da dodate 100ml nikotinske baze, dobro promućkate i sačekate nekoliko dana.
5
Nikotinske baze i sirovine / Odg: KTS Nikotinske baze
« Poslednja poruka bozo poslato Decembar 05, 2019, 04:33:58 posle podne »
Samo da potvrdim da pomenutu nikotinsku bazu sa 100 mg koristim već duže vreme i da nemam nikakvih zamerki, naprotiv, baš sam zadovoljan sa njom.
6
Nikotinske baze i sirovine / Odg: KTS Nikotinske baze
« Poslednja poruka Paun poslato Decembar 04, 2019, 10:42:25 posle podne »
 Kad @Shaka to kaže,neko bi mogao da reći da je pristrasan ali...

 Koristio sam ovu nikotinsku bazu više puta.Nikad nije bilo nikakvih primesa nekih mirisa ili ukusa.Sve u svemu dobra nikotinska baza.Možda ima malo jači TH,što svakako nije mana.

 Ako pričamo o peni u vidu venca,kao kad se promućka rakija,onda to i nije ništa nenormalno.Predpostavljam da je to neka reakcija usled velike količine nikotina.Posle nekog vremena,kada baza sazri i sjedini se sa nikotinom (bilo sa  ili bez arome)to će nestati.

 Bez brige,samo mućkaj,stepuj po potrebi i cepaj ::namig
 
7
Nikotinske baze i sirovine / Odg: KTS Nikotinske baze
« Poslednja poruka Shaka Zuluf poslato Novembar 26, 2019, 07:58:28 posle podne »
Koristio sam te baze i u jačini od 50mg i sad od 100mg, i PG i VG varijantu. Da li se pravi pena - zaista ne znam jer na to ne obraćam pažnju. Smućkam i sipam u manje boce, dodam aromu i promućkam pa parim. Jačina je odgovarajuća, nema mirisa niti mutira ukus, to je ono što me interesuje.
8
Nikotinske baze i sirovine / Odg: KTS Nikotinske baze
« Poslednja poruka Arkham poslato Novembar 26, 2019, 07:51:31 posle podne »
Pozdrav
Pre nekog vremena sam uzeo KTS-ovu 100-ku sa kojom imam problem. Naime, baza pravi zescu kolicinu pene nakon muckanja. Ovo je prvi put da sam uzeo KTS bazu i prvi put da mi se stvara veca kolicina pene prilikom muckanja miksa.
-Bocice i staklene flasice su ciste.
Sve moguce kombinacije isprobane:
VG
VG+Aroma
PG
PG+Aroma
PG+VG
PG+VG+Aroma
I pena se definitivno pojavljuje samo kada dodam i bazu.
Ne postoji ni jedna kombinacija sirovina sa razlicitim aromama a probao sam ih preko 50 u kojoj se stvara pena. Osim toga, arome sam koristio i sa drugim bazama ali pena se nije stvarala.
Sve u svemu, sve ukazuje na to da je potecijalni problem sama baza.
Da li je neko imao slican problem?
9
Vi i Vaša e-cigareta / Odg: Galerija opreme
« Poslednja poruka lajozza072 poslato Novembar 24, 2019, 08:06:28 pre podne »
Dobro jutro

Poslato sa Mate 20 Lite Fableta

10
Problemi i pitanja / Odg: Šta kupiti?
« Poslednja poruka Shaka Zuluf poslato Novembar 21, 2019, 05:59:08 posle podne »
Glava od 0.6 oma nije za DTL, glava od 0.5 jeste. Zašto se DTL i spominje, kad na MTL glavi smanjuješ vazduh?

Probaj sa glavama od 1 oma i 1.5 oma, mada sumnjam da se nešto osetno manje greju kad im se priguši vazduh.
Stranice: [1] 2 3 ... 10