Inhalika E-cigarete forum

Inhalika => Inhalika i Vi => Temu započeo: Inhalika Decembar 02, 2014, 10:43:46 posle podne

Naslov: Obaveštenje u vezi Inawera asortimana
Poruka od: Inhalika Decembar 02, 2014, 10:43:46 posle podne
Poštovani,
poslednja 2-3 dana dobijamo sve više Vaših pitanja u vezi "situacije" oko Inawera asortimana. Neki su zabrinuti oko budućeg statusa tj dostupnosti ovih artikala na našem sajtu, neki su "bacili oko" pa videli da je Inawera prestala da proizvodi ove baze i arome i pravi nešto drugo  ;D

Stvari stoje ovako: ne postoji nikakva "situacija", "problem" niti išta slično. Inawera niti je prestala da radi niti je prestala da proizvodi određene baze i arome. Radi se o tome da je jedan od mnoštva prodavnica u Inawera prodajnom lancu (inawerashop) odlučio da prekine saradnju i počne prodaju artikala od nekih drugih proizvođača. Sticajem okolnosti su vaperi iz Srbije bili orjentisani baš na tog prodavca, pa su stekli pogrešan utisak da su njegove odluke i potezi ujedno i zvanični potezi Inawere.

Dakle, da podvučemo: što se tiče IW asortimana koji mi prodajemo sve je u redu, VPG baze i par novih aroma su pristigle i čekamo da se završe analize pa da ih pustimo u prodaju. O tome će detaljnije obaveštenje biti u temi o novitetima u našoj ponudi.


Za više detalja mi se obratite na pp.


Veliki pozdrav