Inhalika E-cigarete forum

Tečnosti za e-cigarete => Gotove (fabričke) tečnosti => Temu započeo: Inhalika Oktobar 26, 2014, 02:57:28 pre podne

Naslov: Ritchy Liqua tečnosti
Poruka od: Inhalika Oktobar 26, 2014, 02:57:28 pre podne
Ritchy je kompanija osnovana 2009. godine. Asortiman im se ispočetka sastojao od nekoliko ukusa e-tečnosti i 2-3 "cigarolika" modela elektronskih cigareta.
Za tečnosti su korišćene italijanske arome a spravljane su u Kini, te su tako napravili sjajnu kombinaciju kvalitetnog ukusa i povoljne cene. Za prve kontigente su korišćene baš FA arome, što je stajalo naznačeno i na pakovanjima. Danas je Ritchy kompanija koja sama proizvodi sve sirovine za svoje e-tečnosti, ali je kvalitet ostao nepromenjen.

U međuvremenu su napustili pravljenje e-cigareta i koncentrisali se na Liqua, svoj sada već čuveni brend e-tečnosti. Imaju svoja zastupništva za Evropu, Rusiju, USA i Kinu, konstantnim kvalitetom i pristupačnim cenama polako osvajaju sve veći deo vaperskog tržišta. Više informacija možete videti na zvaničnom sajtu: LINK (http://www.ritchy.com)

Tačan sastav baze Liqua tečnosti je, kao i kod većine drugih brendova, poslovna tajna ali se većina izvora vrti oko odnosa 80%PG - 20%VG. Bočice su sa mekanom i uskom pipetom, obložene zaštitnom folijom i zatvorene "child-proof" čepovima. Poseduju i oznaku za slepe - ispupčeni trougao, a novije serije Liqua tečnosti imaju na sebi QR kod koji možete uneti na oficijelnom sajtu.
Unošenjem QR koda učestvujete u nagradnoj igri, a ujedno proveravate i autentičnost svog primerka Liqua tečnosti.

Sa ponosom ističemo da je Inhalika kompanija koja je "otkrila" tada ne toliko poznate Liqua tečnosti, i prva ih uvezla i prezentovala vaperima u Srbiji. Liqua tečnosti su i dalje deo naše stalne ponude, uz neke male prekide uzrokovane spoljnim faktorima na koje ne možemo da utičemo :thumbsup:
Naslov: Odg: Ritchy Liqua tečnosti
Poruka od: simona Januar 20, 2015, 06:29:51 posle podne
Sve pohvale za RL tečnosti, meni savršeno odgovaraju (naravno, neke više, neke manje, ali ni jedna od ovih koje sam probala mi nije bila baš loša). Posebno me oduševio Berry Mix. Inače nisam baš toliki ljubitelj voćnih tečnosti, ali ova je odlična, definitivno najbolja voćna koju sam ikad probala.
Naslov: Odg: Ritchy Liqua tečnosti
Poruka od: Gizelle Jun 24, 2015, 04:24:22 posle podne
 :icon_flower: :icon_flower: :icon_flow

Danas sam išla da kupim tečnost i  našla sam na sniženju Tiramisu Ritchy Liqua .
Mogu Vam reći da je aroma izuzetno aromatična i svima je preporučujem , naravno ko voli slatkaste arome.
Inače sam ljubitelj voćkastih aroma.

Pozzz :ludiloo :ludiloo
Naslov: Odg: Ritchy Liqua tečnosti
Poruka od: Robert Jun 24, 2015, 05:28:19 posle podne
uspeo sam kafu FA Espresso da zavolim, ne verujem da ću uspeti još jedan korak dalje prema :


Zato  mi je drago što imamo različite ukuse  Mi smo deo VAPE kulture, svako ima svoj 'trip' , ovako stvaramo potpunu pozitivnu celinu
Naslov: Odg: Ritchy Liqua tečnosti
Poruka od: alexdja Avgust 12, 2015, 01:08:02 posle podne
Hoće li biti u ponudi  Q?
Naslov: Odg: Ritchy Liqua tečnosti
Poruka od: Inhalika Avgust 14, 2015, 02:05:25 pre podne
Za sada - teško  :pardon