Autor Tema: Joyetech eGo ONE TFTA 2300mAh  (Pročitano 369 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Inhalika

 • Administrator
 • Stara garda
 • *****
 • Poruke: 1370
 • Karma: 15
 • www.inhalika.com
  • Lokacija: Beograd
Joyetech eGo ONE TFTA 2300mAh
« Topic Start: Januar 04, 2018, 12:41:50 pre podne »
Joyetech eGo ONE TFTA 2300mAh e-cigareta


Joyetech eGo ONE TFTA je elektronska cigareta iz ONE serije Joyetech proizvoda. ONE modeli su zbog svog kvaliteta i pouzdanosti najprodavaniji Joyetech proizvodi već treću godinu za redom. TFTA je uređaj kod kojeg su sve prednosti ONE proizvoda spojene u visoko kvalitetnu e-cigaretu vrlo simpatičnih dimenzija. 

Osim toga, TFTA kit je maksimalno jednostavan za korišćenje, te predstavlja pravi izbor za one koji bi da u svet pare uđu lako i kvalitetno.


TFTA e-cigaretu čine baterija (kapaciteta 1500mAh) i atomizer (kapaciteta 2ml). Iako se TFTA može rasklopiti na ova dva dela, oni nisu kompatibilni sa ostalim Joyetech atomizerima i baterijama. Drugim rečima, mogu se koristiti isključivo u paru!SPECIFIKACIJA:
Dimenzije: 121mm (dužina) X 22mm (širina)
Kapacitet baterije: 2300mAh
Kapacitet rezervoara (tanka): 2.0ml
Režim rada: direktni (opadajući) i regulisani (konstantni)

 

Baterija TFTA e-cigarete nudi korisniku rad u dva režima rada.

Direktni režim (opadajući) je režim u kojem napon (tj. snaga) na izlazu zavisi od stepena napunjenosti baterije, pa je zato užitak slabiji kako se baterija prazni.

Regulisani režim (konstantni) isporučuje isti napon na izlazu, nezavisno od toga koliko je baterija puna.

Izmena režima se vrši na ugašenoj bateriji, dugim klikom (5s) se menja iz direktnog u regulisani režim, i obratno.
Na telu baterije je prekidač preko kojeg se uređaj aktivira. Oko prekidača je led lampica koje služi kao indikator napunjenosti. Kada je baterija napunjena od 60% do 100% kapaciteta, ova lampica svetli konstantno nakon aktivaranja baterije. Kako se baterija prazni, svetlo je sve učestalije i signalizira da je potrebno dopuniti bateriju.TFTA e-cigareta je pre svega namenjena novim korisnicima, zbog toga je dizajnirana tako da je korišćenje i održavanje pojednostavljeno do maksimuma.

TFTA je skraćenica za Top Filling Top Airflow (punjenje sa vrha i kontrola protoka vazduha na vrhu).Da bi se TFTA e-cigareta koristila, potrebno je na bateriju našrafiti glavu atomizera i tank, pa u tank sipati tečnost kroz manje, okrugle otvore na bazi tanka. Nemojte sipati u pravougaone otvore, oni služe za protok vazduha!


Nakon toga se našrafi poklopac tanka na kojem je usnik, i TFTA je spremna za upotrebu. Na poklopcu je prorez koji služi za kontrolu protoka vazduha, njegovim otvaranjem i zatvaranjem regulišete da li ćete dobiti lakše ili teže povlačenje.


Baterija se puni preko Micro USB porta na poleđini uređaja, na koji se poveže odgovarajući USB kabal priključen u USB port računara ili strujni adapter. Ukoliko ovu bateriju punite preko strujnog adaptera, on ne sme biti jači od 1A!

SADRŽAJ KOMPLETA:
1 x Joyetech eGo ONE TFTA e-cigareta (atomizer + baterija 2300mAh)
2 x Joyetech ProCL 0.60 oma glava atomizera (za standardno M2L korišćenje)
1 x USB kabal
1 x uputstvo


Link do stranice proizvoda: Joyetech eGo ONE TFTA 2300mAhVan mreže Inhalika

 • Administrator
 • Stara garda
 • *****
 • Poruke: 1370
 • Karma: 15
 • www.inhalika.com
  • Lokacija: Beograd
Odg: Joyetech eGo ONE TFTA 2300mAh
« Odgovor #1: Januar 04, 2018, 02:32:41 pre podne »
Evo i video recenzije ove interesantne e-cigarete: